Skocz do zawartości
radziuinblack

Który Zestaw Lepiej?

Rekomendowane odpowiedzi

Pisałem już pare pojedyńczych tematów na temat tego co miałem do wyboru i oto tak:

Do wydania od siebie mam ok. 500zł

Starsi mogą mnie wspomóc kwotą ok. 700zł (świadectwo, mwhahah!)

Planuje rozbudowe komputera o kartę graficzną i monitor.

I teraz pytanie który zestaw wybrać? Ze lepszą grafą czy większym monitorem? :unsure:

Zestaw I

Inno3D 8800GT 512MB

Asus VW222U 22''

Zestaw II

Radeon 4850 512MB Powercolor

LG 19'' L194WT

Patrząc na zestaw I myślę iż będe mógł spokojnie grać w rozdzielczościach 1440x900, natomiast w drugim zestawie monitor jest trochę mały, a karta graficzna zbyt mocna. :-|

A może kupić monitor z pierwszego zestawu, i poczekać z miesiąc aż 4850 stanieje do 400zł? :rolleyes:

Pozdro.

Edytowane przez radziuinblack

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena 4850 nie spadnie do 400zł , nie masz co na to liczyć. Zresztą miksując oba zestawy wychodzi 50zł ponad limit , biorą pod uwagę że kupisz powiedzmy w esc (gdzie ceny są niskie) masz tylko jedną opłatę za przesyłkę. Jeśli nie uda Ci się uzyskać dodatkowych funduszy to weź zestaw 2 , lepsza mocniejsza grafa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taa, "Matryce posiadają jeden wypalony piksel" - luz icon_razz.gif

BLiT - nawet w Esc jest drożej. Monitor Asusa stoi tam za ponad 800zł, więc wolę na Allegro kupić.

Czemu cena ma nie spadnąć? Niedawno seria 3xxx kosztowała kosmosy. Pozatym, dolar tanieje icon_wink_smile.gif

Uups mój błąd. Nie doczytałem (-,-". A tam jak byk "MATRYCE POSIADAJĄ JEDEN WYPALONY PIXEL" Lol

Cena radków AŻ tak szybko nie spadnie bo dopiero co wyszły ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BLiT - nawet w Esc jest drożej. Monitor Asusa stoi tam za ponad 800zł, więc wolę na Allegro kupić.

Czemu cena ma nie spadnąć? Niedawno seria 3xxx kosztowała kosmosy. Pozatym, dolar tanieje :>

no to

zamiast asusa

http://www.esc.pl/product_info.php?manufac...oducts_id=11490

grafa , nawet tańsza niż na allegro

http://www.esc.pl/product_info.php?manufac...oducts_id=12880

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi