Arekak Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 (edytowane) Witam, mam pytanie jakie macie pomysły na modyfikacje obudowy Codegen 6063 Jak narazie nie mam sprzętu do cięcia bocznego panelu więc to odpada Zdjęcie: http://www.warnet2.pl/czytaj.php?typ=obudowa&opis=88 Edytowane 5 Lipca 2008 przez Arekak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Jedziesz na stacje benzynową kupujesz 2 litry etylinki, przyjeżdżasz do domu oblewasz obudowę etylinką rzucasz zapałkę z czerwonym łebkiem (koniecznie wykonaną z drewna z borów Tucholskich), podpalasz ową zapałkę i Twym oczom ukazuje się po 15 min prawdziwy "Industrial MOD" » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "ehh" Jeszcze tego brakowało byśmy wymyślali wygląd obudowy laika... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekak Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 (edytowane) Nie mam pomysłów Mam pomysł na twoją gębe-jedź na stacje taką jak mówiłeś, napij się troche vervy z dystrybutora i popij to setką Edytowane 5 Lipca 2008 przez Arekak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Nie mam pomysłów Mam pomysł na twoją gębe-jedź na stacje taką jak mówiłeś, napij się troche vervy z dystrybutora i popij to setką Pretendujesz do tytulu idioty dnia czy weekendu? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...