Skocz do zawartości
belgrand

22'' Dla Gracza

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Poświęciłem tydzień na wyszukiwaniu odpowiedniego monitora dla siebie. W końcu udało mi się zawęzić poszukiwania do 3 modeli. Lubię pograć w gry oraz oglądać filmy, więc to będzie główne zastosowanie tego monitora.

Prosił bym Was o pomoc w wyborze, bo już sam nie wiem, który wybrać ;]

1. PHILIPS 220CW8FB

2. LG W2252TQ-PF

3. ASUS VW222U

z góry wielkie dzięki, za wszelkie sugestie i opinie

*edit

wiem, ze na tym forum, dominują opinie, że 2 jest najlepsza ... ale np. w tym tescie http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=...a2=35&ph=12 philips wypada lepiej ;]

Edytowane przez belgrand

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam gateway 2185w jest w servisie 3tyg juz ale w przyszlym tyg bede go mial ;) uzytkowalem go miesiac i musze powiedziec ze ekstra gierki z natywnej sa kosmiczne :) tylko 3ba miec dobry sprzet do tego. Gry wyscigowe poprostu obled :) filmy tez kozak a wiec polecam ;) tylko 3ba trafic na dobry model... co jest loteria. u mnie wystapila jakas wada w serwisie nic niewykryli ale cos tam maja zrobic. tak ze polecam monitorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten LG jest super

tylko jedno ale :/

InputLag na poziomie 18-20ms Dyskwalifikuje ten monitor w szybkich grach FPP

typu CS czy BF2 , poprostu zanim zobaczysz goscia i strzelisz on juz bedzie w innym miejscu :)

Do tego typu gier monitor musi miec InputLaga ponizej 10ms

a te albo sa ogolonie OK i sa drogie , albo tansze i maja slabsza jakosc obrazu (kolory i ich przejscia )

Jak ktos zna jakis obszerny test monitorow 22" testowanych pod wzglegem inputlaga

to poprosze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi