belgrand Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 (edytowane) Witam serdecznie. Poświęciłem tydzień na wyszukiwaniu odpowiedniego monitora dla siebie. W końcu udało mi się zawęzić poszukiwania do 3 modeli. Lubię pograć w gry oraz oglądać filmy, więc to będzie główne zastosowanie tego monitora. Prosił bym Was o pomoc w wyborze, bo już sam nie wiem, który wybrać ;] 1. PHILIPS 220CW8FB 2. LG W2252TQ-PF 3. ASUS VW222U z góry wielkie dzięki, za wszelkie sugestie i opinie *edit wiem, ze na tym forum, dominują opinie, że 2 jest najlepsza ... ale np. w tym tescie http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=...a2=35&ph=12 philips wypada lepiej ;] Edytowane 5 Lipca 2008 przez belgrand Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_krakow Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 ja mam gateway 2185w jest w servisie 3tyg juz ale w przyszlym tyg bede go mial ;) uzytkowalem go miesiac i musze powiedziec ze ekstra gierki z natywnej sa kosmiczne :) tylko 3ba miec dobry sprzet do tego. Gry wyscigowe poprostu obled :) filmy tez kozak a wiec polecam ;) tylko 3ba trafic na dobry model... co jest loteria. u mnie wystapila jakas wada w serwisie nic niewykryli ale cos tam maja zrobic. tak ze polecam monitorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 2. LG W2252TQ-PF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Ten LG jest super tylko jedno ale :/ InputLag na poziomie 18-20ms Dyskwalifikuje ten monitor w szybkich grach FPP typu CS czy BF2 , poprostu zanim zobaczysz goscia i strzelisz on juz bedzie w innym miejscu :) Do tego typu gier monitor musi miec InputLaga ponizej 10ms a te albo sa ogolonie OK i sa drogie , albo tansze i maja slabsza jakosc obrazu (kolory i ich przejscia ) Jak ktos zna jakis obszerny test monitorow 22" testowanych pod wzglegem inputlaga to poprosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...