kavoo Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Wlasnie sie dowiedzialem, ze szykuje sie baaardzo powazna obnizka cen Radkow, glownie modeli 9500 i 9700 Modele 9500 (pro i non-pro) maja staniec - w zaleznosci od producenta - o ok. 25%, zas modele 9700 nawet o 30% Ponoc juz najblizsze dostawy maja byc sprzedawane po nowych cenach, wiec wszyscy, ktorzy zamierzaja teraz zmienic grafe, lepiej niech sie chwile wstrzymaja Ciekawe co na to nVidia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 A z kąd wiesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 A z kąd wiesz ?z gwiazd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 a ja slyszalem ze nowy axp 3000+ ma sie krecic na 4500+ :P dzisiaj pierwszy kwietnia ja nie wierze w nic takiego, przynajmniej nie dzisiaj, jak mi ktos to opwie jutro to uwierze:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 a ja slyszalem ze nowy axp 3000+ ma sie krecic na 4500+ :P dzisiaj pierwszy kwietnia ja nie wierze w nic takiego, przynajmniej nie dzisiaj, jak mi ktos to opwie jutro to uwierze:P Popieram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 narazie jest odwrotnie, karty w hurtowniach drozeja za sprawa drozszego dolara :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Coś mi tu śmierdzi :P z tymi obniżkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 A tekken 4 bedzie na PC :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 ja słyszałem że przy zakupie pyty na nforce2 będą dawać geforceFX za 1 zeta :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 taaaa.. i wojska usa wycofuja sie z iraku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pape Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 podobno Athlony < 2600+ mają być za 1 zł :o :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Taaaa, a AthlonXP 1700+ po zmianie biosu będzie wykrywany jako Barton 3000+ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 No nie dali sie nabrac... nie bawie sie z wami :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 oj prawie Ci sie udalo :D nie bylo zle :P ja slyszalem ze nokia rozdaje 6610 za darmo w salonach ery:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 "Polski rząd wprowadza dopłaty do sprzętu komputerowego i opłat instalacyjnych i dostępowych za internet. Decyzja ta została podjęta na poniedziałkowym posiedzeniu sejmu, na który zostały przedstawione wyniki podobnej ustawy wprowadzonej w życie niedawno w Hiszpanii." Aleksander Kwaśniewski powiedział: "Hiszpanie może i mają cieplejsze morze, goretsze kobiety ale w sferach internetu, komputeryzacji i wszelkich sztuk medialnych pozostaną daleko za Polska" "Od 01.05.2003 ruszają dopłaty dla studentów i uczniów szkoł licealnych wynoszące 25% ceny zakupu nowego sprzetu i 50% opłat za internet" Żrodło PAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 panowie panowie athlony na jadrze hammera sa ze zeta :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 "Polski rząd wprowadza dopłaty do sprzętu komputerowego i opłat instalacyjnych i dostępowych za internet. Decyzja ta została podjęta na poniedziałkowym posiedzeniu sejmu, na który zostały przedstawione wyniki podobnej ustawy wprowadzonej w życie niedawno w Hiszpanii." Aleksander Kwaśniewski powiedział: "Hiszpanie może i mają cieplejsze morze, goretsze kobiety ale w sferach internetu, komputeryzacji i wszelkich sztuk medialnych pozostaną daleko za Polska" "Od 01.05.2003 ruszają dopłaty dla studentów i uczniów szkoł licealnych wynoszące 25% ceny zakupu nowego sprzetu i 50% opłat za internet" Żrodło PAN Dobre, Hiszpania jest zaleko POLSKĄ w necie :lol: :lol: :lol: A tak seria, gdygy z tymi dopłatami tak było to extra. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 też mi coś śmierdzą te obniżki ale jeśli to prawda to fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 no obnizki to by bylo cos, ale na 99,9% to jest sciema, jak panstwo moze doplacac jak samo nie ma :P co najwyzej moga nam jeszcze dorzucic jakas super extra akcyze, bo przciez jak sobie kupujesz komputer to jetses super bogacz :PPP ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...