neomagnet Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Witam, Wujek postanowił mi zrobić przent i mi przywózł viste home premmium 64bit. Niestety nie mogę jej zainstalować. Myślałem że to przez podkręconego procka, ale jak ustawiłem na def to było dalej to samo :/ Problem polega na tym że jak odpalam kompa z płyty to się tam załadują te pliki, następnie pokazuję się proces ładowania. Następno co to pojawia się ta tapeta i kursor. Na tym się kończy, dalej nic się nie dzieje. Nie mam pojęcia co jest nie tak. Komp jak w sigu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korys Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Nie za bardzo orientuję się w w prockach AMD, ale oczywiście jest to procek 64bit? Inaczej swojej windy nie zainstalujesz. Przy mojej viście ultimate x86 jest to samo, pokazuje się tapeta z kursorem i trzeba poczekać chyba ze 3-4 minuty, aż ruszy dalej. Poczekaj pare minut i zobacz co się stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 No z tego co mi wiadomo to wszystkie K8 są 64bitowe. Chyba że AMD to jakoś zablokowało w sempronach ale jest to imho mało prawdopodobne. Na pudełku nawet pisze AMD64 technology. Czekałem pół godziny prawie i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korys Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Może spróbuj zainstalować system z dysku twardego, albo zrobić nakładkę na xp jeśli takowy posiadasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 o nakładce nie pomyślałem, pytanie tylko czy zadziała vista x64 na xp`ku x86.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...