ctulu1 Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 hejka brat ma dylemat ktore czesci wlasnie wybrac z tych wymienionych w temacie,reszta sprzetu to cpu:intel C2D E4600 mem:2Gb Crucial Ballistix gpu:8800gt 512MB macie jakies ciekawe propozycje??wiem tylko ze nie chce asusa p5k-e wifi na p35 ja i wiele innych osob sie na tej plycie nacielo dzieki za pomoc pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Jaki ma zasilacz ? Mobo - Asus P5Q Pro - 359 zł HDD - Samsung F1 320GB 16MB Cache - 150 zł Cooler - Pentagram Karakorum + Zalman ZM-STG1 (pasta termo) - 104 Razem : 613 zł Ceny z www.esc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 (edytowane) Ja np z tą płytą problemów nie miałem, ale kolega miał mały chociaz sam mu sie rozwiązał. Mobo możesz sobie wziąć Asus P5Q PRO Do tego Samsung F1 I Karakorum do tego myśle że się zmieścisz Edit: Miguel za szybki jestes:/ Edytowane 5 Lipca 2008 przez mattis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ctulu1 Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Jaki ma zasilacz ? Mobo - Asus P5Q Pro - 359 zł HDD - Samsung F1 320GB 16MB Cache - 150 zł Cooler - Pentagram Karakorum + Zalman ZM-STG1 (pasta termo) - 104 Razem : 613 zł Ceny z www.esc.pl zasilacz chiefteca 500W chyba ok?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Ok ok:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ctulu1 Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Ok ok:)a co sadzicie o reszcie konfigu??brat myslal o zmianie procka na jakis z serii e8...ale szczerze nie wiem czy jest sens,jesli jego e4600 podkrecimy do np.3ghz,co sadzicie??i czy na chwile obecna jest sens wymieniac grafe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Od razu trzeba było wziąć E8xxx, a jak nie, to przecież E7200... GPU można było wziąć HD4850, lecz obecnie zmiana z 8800GT nie ma sensu. Ramki są OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ctulu1 Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Od razu trzeba było wziąć E8xxx, a jak nie, to przecież E7200... GPU można było wziąć HD4850, lecz obecnie zmiana z 8800GT nie ma sensu. Ramki są OK.e7200 wtedy nie bylo jak brat kupowal tego proca a na e8...nie bylo go stac:)hehe tak samo z grafa:)pytam bo niedlugo ma urodziny wiec moze zrobie mu prezent tylko co byscie wymienili:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 A chciałbyś mu zmienić procesor lub kartę graficzną ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ctulu1 Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 A chciałbyś mu zmienić procesor lub kartę graficzną ?tego wlasnie nie wiem,co Twoim zdaniem trzeba wymienic predzej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 No może nie zdanie Miguela ale swoim to bym proponował zmianę grafiki, chociaż każdy może mieć inne zdanie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Tak jak mattis jestem za zmianą karty. A możesz kupić np. HD4870 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ctulu1 Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Tak jak mattis jestem za zmianą karty. A możesz kupić np. HD4870 ?moge:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 No to w takim razie kup HD4870. Następnym razem nowy procesor - E8400. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...