Przemol^N Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 (edytowane) Dziwne ze nie ma tego tematu. Pograłem dzisiaj w demko i bardzo mi sie spodobało. Gra jest słabsza od FN3 ale daje sporo frajdy. Sterowanie do którego przywykłem w FN3 idzie w zapomnienie. Zamówiłem pełną wersję bo nie jest droga a ja lubię sporty walki. Wydaje mi się, że jest więcej możliwości ciosów i ruchów niż w FN3. Typowa gra od EA ale mi sie podoba taki marketing i intro. Jak ktoś też to kupił i chce mi dać w mordę to zapraszam :lol2: Recka w HD http://www.gametrailers.com/player/35301.html Edytowane 6 Lipca 2008 przez Przemol^N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Czy ktos kiedys przelamie ta bariere i wypusci tego typu gre na PC ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Typowa gra od EA ale mi sie podoba taki marketing i introale to nie jest gra od ea :] mi sie srednio podoba, grafa gorsza niz w fn3, detekcja kolizji do [gluteus maximus] (piesc przelatuje nad glowa, ale koles i tak dostaje :/ ), i sterowanie takie sobie chociaz ja sam nie mam za bardzo pomyslu jak to lepiej ulozyc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 (edytowane) ta gra jest kilka poziomów niżej od FNR3 nawet niema co porównywać, jak dla mnie totalna klapa ;] Edytowane 6 Lipca 2008 przez Techniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Do FNR3, to nie ma co startować. Moim zdaniem jest to jedna z bardziej nieudanych gier na x0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...