meynard Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Czym wywalic Internet Explorera prosze o linki .Szukalem ale nie mam nawet pojecia jak to sie moze nazywac . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Najlepszy do takich zadan jest IEradicator http://www.litepc.com/ieradicator.html Poza tym wejdz na www.98lite.net i poczytaj o 98lite jezeli masz Win9x. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 A jakiej przęglądarki zamieżasz używać? Bo ten IE6.0 to naprawdę kiszka, używam :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meynard Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zamierzam wrocic do IE 5.5 terz ma wiele bledow ale jest stabilniejszy niz 6.0. A inne przeglondarki nie podobaja mi sie :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 a moze cos nie od billa :?: polecam www.opera.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 A moze textowy Lynx? http://lynx.browser.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiU Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Jakiś tydzień temu przesiadłem się na Mozille 1.0 - z niej piszę tego posta. 0 zwisów, strony wyglądają tak jak powinny a i ma opcje wyłączania popup'ów - wszystkie reklamy i inne g***a won! I jeszcze ładnie wygląda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 mozilla rzeczywiście jest fajna, mało obciąża system , szybko się uruchamia, co do wyglądu stronek to wiadomo że jak coś nie jest robione pod inne przeglądarki to nie pójdzie, a co najważniejsze menedżer pobierania plików ma opcję przywracania transferu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 co do wyglądu stronek to wiadomo że jak coś nie jest robione pod inne przeglądarki to nie pójdzie He? Sprawdz Mozille i Opere w 99% przypadkow nie ma problemow z interpretacja html'a itd. Zwykle problemy pojawiaja sie jak ktos zle tworzy strone tzn niezgodnie z W3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 co do wyglądu stronek to wiadomo że jak coś nie jest robione pod inne przeglądarki to nie pójdzie He? Sprawdz Mozille i Opere w 99% przypadkow nie ma problemow z interpretacja html'a itd. Zwykle problemy pojawiaja sie jak ktos zle tworzy strone tzn niezgodnie z W3 właśnie o to mi chodziło gdy pisałem poprzedni post Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Polecam programik OE5regclen ze strony Microsoftu. Wyrzuca IE na stale z rejestru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...