Nerevar Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Hej kupiłem sobie w netto ten wynalazek z żarówką 2w tak się zastanawiam czy mój egzemplarz wogóle działa... bo nie świeci w ciemności nawet. Tu pytanie czy to powinno świecić widocznym światłem ? Bo tera nie przylatują insekty to nie mam jak sprawdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 nie działa kupiłem taka samą i widać światło neonówki nawet w dzień, dobrze łapie komary i małe muszki, ale z muchami słabo sobie radzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 (edytowane) aha to im jutro przyniose że nie trybi bo paragon mam ;] , dzieki Edytowane 6 Lipca 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 BTW dzięki za info że dobrze sobie radzi z komarami bo u mnie tego cholerstwa mnóstwo (w okolicy parę stawków które są wylęgarnią :/) to sobie sprawie takie coś... Można wiedzieć po ile? Pozdrawiam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 (edytowane) 16.99 PLN Edytowane 6 Lipca 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) a ja dzisiaj zainwestowałem w firewala - siatka na okno za 12 pln i spokój z komarami latającymi po ekranie. Lampa ma tą wadę, że jednak komary lecą do domu, i monitor też je przyciąga. Edytowane 17 Lipca 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Dokładnie.. nic nie działa lepiej na komary niż moskitiera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 też kupiłem taką siatkę, tylko jak jest duży wiatr to sie odczepia o tej tasiemki, albo tasiemka się odkleja od okna :/ ale czego wymagać za ~10 zeta;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 (edytowane) bo żeś źle przykleił... manuala przeczytałeś przed montażem? Moja się ino w 1 miejscu odczepia ale to z mojej winy :), Chyba że ten wiatr jest naprawdę duży :wink: Edytowane 27 Lipca 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...