Skocz do zawartości
panterml

Nagrywarka Dvd Do 150zł

Rekomendowane odpowiedzi

potrzebuje jakaś dobra nagrywarke dvd, z funkcją lightscribe.. zeby mogla nagrywac nie tylko standardowego rozmiaru plyty dvd, ale i te o wiekszej pojemnosci.

mam na oku te 2

LG GH22LP20 SecurDisc LightScribe (black) 99zł

http://www.allegro.pl/item380752715_nagryw...czarna_box.html

za duzo tego sprzetu ost wyszlo zebym sie polapal, co teraz jest w tym przedziale cenowym najlepsza opcją. na nagrywarkach sie w ogole nie znam, dlatego polegam na waszej ocenie.

pzdr.

jak zly dzial to prosze o przeniesienie do dobrego, za duzo tych dzialow heh..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie ten napęd jest ok. Chociaz ja osobiście radził bym Ci wziąc LG GH20L to dobry i sprawdzony sprzęt w temacie wyboru nagrywarki możesz znaleśc sporo pozytywnych opinii na ich temat. To jest ta sama seria co LG GH20NS10 i jest naprawde ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ty gadasz wojtek666 według mnie ta podana przez penterml jest lepsza mysle że jak ja weźmiesz to bedziesz zadowolony napęd jest naprawde z najwyzszej półki jezeli chodzi o odczyt a i z zapisem radzi sobie dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a testy widziałeś?jak nie to nie gadaj - ma tylko bajery......równie dobrze wez liteona za 70 zeta - tez ma bardzo dobre parametry (DH20A4P)

ne baw sie w syf typu light scribe - juz nawet plyty coraz trudniej lkupic a pozytek z tego zaden - tylko doplacanie

najwazniejsze przy dvd - 2 lata gwarancji i zajechanie sprzetu w poltora roku(nie problem)

pamietaj ze duzo zalezy od samych plyt dvd a te coraz gorsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

chcę wymienic swoją nagrywarkę dvd - nagrywa ok ale poziom halasu przy odtwarzaniu doprowadza mnie do szalu. Nie interesują mnie bajery typu lightscribe, super-hiper szybkie nagrywanie - jezeli o to chodzi moze byc calkiem przeciętna. Czy ktos moze mi cos doradzic ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

chcę wymienic swoją nagrywarkę dvd - nagrywa ok ale poziom halasu przy odtwarzaniu doprowadza mnie do szalu. Nie interesują mnie bajery typu lightscribe, super-hiper szybkie nagrywanie - jezeli o to chodzi moze byc calkiem przeciętna. Czy ktos moze mi cos doradzic ?

A nie mozesz zmniejszyc predkosci odtwarzania napedu (np. Nero DriveSpeed)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak dzisiaj przed poludniem odnalazlem ten program - działa nawet nawet, ale podczas wrzucania płyty do napędu i/lub rozpoczęciu pracy on wydaje z siebie jazgot/chrzęst ;( tego programem niestety nie załatwię. Wiem, że płyt nie zmieniam tak często jest jednak jest to irytujące .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi