panterml Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 potrzebuje jakaś dobra nagrywarke dvd, z funkcją lightscribe.. zeby mogla nagrywac nie tylko standardowego rozmiaru plyty dvd, ale i te o wiekszej pojemnosci. mam na oku te 2 LG GH22LP20 SecurDisc LightScribe (black) 99zł http://www.allegro.pl/item380752715_nagryw...czarna_box.html za duzo tego sprzetu ost wyszlo zebym sie polapal, co teraz jest w tym przedziale cenowym najlepsza opcją. na nagrywarkach sie w ogole nie znam, dlatego polegam na waszej ocenie. pzdr. jak zly dzial to prosze o przeniesienie do dobrego, za duzo tych dzialow heh.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek666 Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Ogólnie ten napęd jest ok. Chociaz ja osobiście radził bym Ci wziąc LG GH20L to dobry i sprawdzony sprzęt w temacie wyboru nagrywarki możesz znaleśc sporo pozytywnych opinii na ich temat. To jest ta sama seria co LG GH20NS10 i jest naprawde ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelsox Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Co ty gadasz wojtek666 według mnie ta podana przez penterml jest lepsza mysle że jak ja weźmiesz to bedziesz zadowolony napęd jest naprawde z najwyzszej półki jezeli chodzi o odczyt a i z zapisem radzi sobie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 a testy widziałeś?jak nie to nie gadaj - ma tylko bajery......równie dobrze wez liteona za 70 zeta - tez ma bardzo dobre parametry (DH20A4P) ne baw sie w syf typu light scribe - juz nawet plyty coraz trudniej lkupic a pozytek z tego zaden - tylko doplacanie najwazniejsze przy dvd - 2 lata gwarancji i zajechanie sprzetu w poltora roku(nie problem) pamietaj ze duzo zalezy od samych plyt dvd a te coraz gorsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Witam Mi siada nagrywarka i tez zastanawialem sie czy nie kupic nowej ale poczekam ile bede mogl i chyba kupie blu-ray teraz sa juz tansze a mysle ze na swieta bedzie jeszce lepsza cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Witam chcę wymienic swoją nagrywarkę dvd - nagrywa ok ale poziom halasu przy odtwarzaniu doprowadza mnie do szalu. Nie interesują mnie bajery typu lightscribe, super-hiper szybkie nagrywanie - jezeli o to chodzi moze byc calkiem przeciętna. Czy ktos moze mi cos doradzic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof036 Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Witam chcę wymienic swoją nagrywarkę dvd - nagrywa ok ale poziom halasu przy odtwarzaniu doprowadza mnie do szalu. Nie interesują mnie bajery typu lightscribe, super-hiper szybkie nagrywanie - jezeli o to chodzi moze byc calkiem przeciętna. Czy ktos moze mi cos doradzic ? A nie mozesz zmniejszyc predkosci odtwarzania napedu (np. Nero DriveSpeed)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Tak dzisiaj przed poludniem odnalazlem ten program - działa nawet nawet, ale podczas wrzucania płyty do napędu i/lub rozpoczęciu pracy on wydaje z siebie jazgot/chrzęst ;( tego programem niestety nie załatwię. Wiem, że płyt nie zmieniam tak często jest jednak jest to irytujące . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 to wez liteona i programami z codeguys zmodyfikuj bios by nie czytal wiecej jak powiedzmy x4 tylko najpierw wejdz na ich strone i zobacz jakie modele obsluzy ten program(kilka jest nie pamietam nazwy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Dzięki za trop, na ich stronie jest jednak tylko stockowy bios do mojego SOHW-1213S. Sam nie potrafię odszukać programu, którym mógłbym w jakiś bezbolesny sposób zmodyfikować bios. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...