Skocz do zawartości
qqrydza

Damnation

Rekomendowane odpowiedzi

fajny temat sie zrobił :lol: co to ? forum bravo girl ? :lol2:

Kilka postów z tym imo do kosza. A tak btw oprócz split skirnina i widoków to imo ta gra nie wydaje sie fajna (wnioskuje to na podstawie zapowiedzi itp.).

Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość dragonlore

naprawde jestes mistrzem lenistwa,naprawde tak ciezko napisac chociaz pare slow od siebie albo wstawic jaki to typ gry do tematu?? dobrze ze chociaz tytul napisales..chociaz co tam! nastepnym razem poprosru wstaw same pytajniki :lol2:

ps.nie kazdemu musi sie chciec chodzic po linkach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

naprawde jestes mistrzem lenistwa,naprawde tak ciezko napisac chociaz pare slow od siebie albo wstawic jaki to typ gry do tematu?? dobrze ze chociaz tytul napisales..chociaz co tam! nastepnym razem poprosru wstaw same pytajniki :lol2:

Kurde, gdzie nie czytam Twoich postów, to ciągle jakieś narzekania ;)

Hm, co to za engine? Świeci się jak UE 3 :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

Po co ma pisać jak można wejść na google i znaleźć setki opisów? QQ raczej sam nic nie napiszę bo w grę jeszcze nie grał a jak ma pisać to co jest w previewach to dziękuje sam moge poczytać :wink:

Swoją drogą UE3 już mnie mdli to jak jedzenie codziennie na obiad tego samego tylko na innym talerzu.

Edytowane przez chronicsmoke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kukurydza następnym razem wyjmij swoją kryształową kulę i coś napisz, to może zaspokoisz ciekawość co niektórych. Co do gry to ze screenów prezentuje się dość dziwacznie ;)

Czytając takie posty:

Nareszcie jakaś konkurencja dla TR :) Już nie mogę się doczekać premiery ;)

nie bardzo rozumiem jego autora. ;) To z TR ma tyle wspólnego co Quake z Counter Strike. Poczekamy na jakis trailer z gameplay'a to będziemy oceniać. Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kukurydza następnym razem wyjmij swoją kryształową kulę i coś napisz, to może zaspokoisz ciekawość co niektórych. Co do gry to ze screenów prezentuje się dość dziwacznie ;)

Czytając takie posty:

nie bardzo rozumiem jego autora. ;) To z TR ma tyle wspólnego co Quake z Counter Strike. Poczekamy na jakis trailer z gameplay'a to będziemy oceniać.

No sorry, ale oglądałem tylko ten screen na początku tematu, myślałem, że to jednak coś w stylu TR :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

Czytając takie posty:

nie bardzo rozumiem jego autora. ;) To z TR ma tyle wspólnego co Quake z Counter Strike. Poczekamy na jakis trailer z gameplay'a to będziemy oceniać.

Konkurencja dla Larry pod względem wielkości biustu :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiewa dramatem, że tak też się wypowiem ;). Nie przyciąga ani graficznie , ani jakoś specjalnie fizycznie , gameplay też wygląda kiepsko no ale to trzecie zobaczymy jak odpalimy .

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwnie to wygląda. Czy mi się wydawało czy framerate nie utrzymywał się tak jak powinien. Podobał mi się motyw z oknem heh ale ogólnie to kiszka facet się dziwnie porusza a jego kumpel co za nim chodzi śmiech na sali hah prawie by się zabił na moście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi