Adrian23 Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Planuję zakup dysku 250Gb bądź 320Gb. Mam jednak problem z wyborem. Przede wszystkim chodzi mi głośność, powinien być jak najcichszy. Myślałem o Samsungu z serii F1. Jednak nie wiem jak z hałasem. Możecie mi coś doradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 (edytowane) bierz f1 jest wydajny, cichy i sie nie grzeje. ma jednak jedna wade - mocno wibruje. obowiazkowo softmount bo inaczej z ciszy nici. jesli chcesz ultra ciszy bierz jakiegos 2.5 i wsadz go w scythe quiet drive. Edytowane 6 Lipca 2008 przez cienislaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvAK Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Samsung F1 320GB - cichy, wiem bo mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...