Skocz do zawartości
piotres

Kaskadka Gpu Bisc18cl "dubai Sheik Style" ;-p

Rekomendowane odpowiedzi

Fajną bieżnie masz na trawniku ;). Ile wynosi w zaokrągleniu koszt wysyłki takiej zabaweczki do pomarańczowych ?

dla mnie tam oni zielenią podchodzą :D

piotres ładne to to ci wyszło, az szkoda bylo pakowac nie ? ;)

Edytowane przez meeron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajną bieżnie masz na trawniku ;). Ile wynosi w zaokrągleniu koszt wysyłki takiej zabaweczki do pomarańczowych ?

ok. 150 eur

On zamowil izolki na 2 lata?:D

Pozatym cos duzo pradu je ta kaskada jak na tloki. Wczoraj moja z duzymi rotarkami wciagala w stresie 1450W.

Izolki zapodal zdrowo :) Mysle ze to moze i dla jego znajomych .

A kaskada je prad ze smakiem - ma apetyt - to chyba oznaka ze zdrowa prawda ? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kaskada je prad ze smakiem - ma apetyt - to chyba oznaka ze zdrowa prawda ? :wink:

Niekoniecznie, moze oznaczac ze kompresory sa bardzo mocno obciazone ;) A to sa tylko SC18, a nie 21.

Zrob nastepna kaskade na kapilarach przy 1st stage, bo cos cieple je masz z TXV - postarasz sie?

AAA, ile kosztuje Ciebie material na skrzynie do wysylki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niekoniecznie, moze oznaczac ze kompresory sa bardzo mocno obciazone ;) A to sa tylko SC18, a nie 21. Nie sa mocno obciazone co widac po cisnieniach :wink: .

Zrob nastepna kaskade na kapilarach przy 1st stage, bo cos cieple je masz z TXV - postarasz sie? Nie widze potrzeby uzywania kapilar na 1st stage'ach :blink: . Zbicie 5*C na 1st stage'u ile da lepiej na 2 stopniu ? 2*C ? mysle ze gora . Ja wole TXV :razz: .

AAA, ile kosztuje Ciebie material na skrzynie do wysylki? Mysle ze 100-130 zl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Izolki zapodal zdrowo :) Mysle ze to moze i dla jego znajomych .

Nie nie nie... nic z tych rzeczy... On kupil tyle izolki po to zeby zrobic na tym deala... bedzie sprzedawal ja po kursie 1PLN = 1 Euro i juz bedzie mial kase za cala kaskade :P B-) B-) :lol2: :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi