przemek4 Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 (edytowane) Witam, Jest to moje pierwsze WC. Chcę zrobić dosyć duży układ chłodzenia i zastosować w nim chłodnicę z daewo tico http://www.allegro.pl/item388870619_daewoo..._z_korkiem.html Czy będzie ona dobra jak wspomogę ja wentylatorem? Dodam że w układzie będzie pracować pompka c.o. Edytowane 6 Lipca 2008 przez przemek4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buuren Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Miałem w układzie chłodnicę z tico tylko że miedzianą, pracowała z pompą CO (gdzieś w galerii jest mój temat z układem w pierwszej wersji). Wydajne to to może i było z wentylatorem, ale zajmowalo dużo miejsca i było nieporęczne. Pozatym trzeba wystrugać redukcje na wlot/wylot z chłodnicy. Za 119pln bym tego nie kupił ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Za taka kase bardziej opłaca ci się poszukać używaną chłodnice dedykowaną do w/c ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrev Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 pomysł ciekawy , sam używałem intecoolera od opla , a może chłodnica seicento-cinquecento jak dla mnie ma fajniejsze wymiary 640x230x32 i jest tańsza a też nowa . wydaje mi sie ze nawet bez wiatraka ci pociagnie taka chłodnica , ale wiadomo... z wiatrakiem zawsze na + . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...