Klaus Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 A nie trzeba nic zmienic jesli sa 2 albo 4 kosci ? Pamietam ze kiedys sie ustawialo jakies 1T i 2T czy cos takiego. W kazdym razie jak zienilem ta opcje 2N na 1N to komp nie wstał. Ale nie wiem czy to to samo. Dokładnie. Daj im nawiew z jakiegoś wentylatora położonego byle jak, byle wiał na pamięci. To wiele ci wyjaśni, jeśli z nawiewem nie będzie błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2018 Cze Panowie. Pomozecie ? Chcialbym zmienic proca na jakis porzadny model, bo mi w programie CAD krzaczy. Ja wiem, ze to juz przedpotop zestaw ale jeszcze nie chce zmieniac kompa. Mam to co w podpisie, tylko sie zastanawiam czy plyta i zasilacz obsluzy mi taki Intel Xeon X5482 4x3.20 SLBBG 12M cache FSB1600 lub cos podobnego Dzieki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziko123 Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2019 Witam Mam pytanie czy Asus Maximus Extreme X38 zrobi stabilne 500FSB+ na quadach q9650??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...