M@rTIN Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Czy 512 MB (FIZYCZ.)na Win XP przyniosa duze zmiany w szybkosci. Jaka wartosc najlepiej ustawic na VIRTUAL MEMORY jezeli mam 256 MB, myslac tez o nadchodzacych nowych grach (recom.: 512). [/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 staryyyy módl się żeby tu lisek albo marco nie zaglądną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Czy 512 MB (FIZYCZ.)na Win XP przyniosa duze zmiany w szybkosci. Jaka wartosc najlepiej ustawic na VIRTUAL MEMORY jezeli mam 256 MB, myslac tez o nadchodzacych nowych grach (recom.: 512). [/b] Ja mam ustawione 384 MB przy 256sdramach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 ale głupio wyszło odpowiedzałem nie tu gdzie trzeba lisek please usuń mojego posta tak to jest jak się ma otwarte kilka okien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rTIN Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Nie pomyliles sie D.J. to ja zmienilem Temat bo mnie przestraszyles. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 dzięki za pocieszenie bo już myślałem że coś ze mną nie tak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...