Brevis Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Czy ktos z was ma pojecie czy w naszym wspaniałym kraju mozna kupic gdzie obudowy LIAN LI.Wiem ze sa troche drogie ale sa tego warte!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Jak nie znajdziesz jakiegos internetowego sklepu z tymi obudowami to raczej nie. Ja tez szukalem dla siebie odpowiedniej obudowy i nigdzie nie widzialem tych obudow . Nigdy tez nie mialem w planie ich kupna ale z ciekaawosci chcialem dowiedziec sie za ile je mozna dostac w Polszcze. Ale poszukaj moze zanjdziesz.... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Czy ktos z was ma pojecie czy w naszym wspaniałym kraju mozna kupic gdzie obudowy LIAN LI.Wiem ze sa troche drogie ale sa tego warte!!!! Z tego co wiem w Polsce niestety te obudowy sa NIEDOSTEPNE. :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Jak dobrze jest niemiec problemow z kupnem .Kupuje sie co chce jak nie jest w sklepie to przez NET..Moze kiedys POLSKA wkoncu dorowna SWIATU...Narazie 10 lat za muzynami.. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 brevis, lian li możesz kupić w NIEMIECKIM sklepie wysyłkowym (który dostarcza sprzęt do Polski - wiem bo sam qpowałem): www.pc-cooling.de w Polsce nie widziałem lian li i nie słyszałem, żeby ktoś tym handlował. pozdrawiam m. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...