Yonash25 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 (edytowane) Wiatm, mam do Was Panowie pytanie: czy wiecie gdzie obecnie mozna kupić pamięci DDR2 jednostronne? (konkretnie kość 1GB 800 mHz), ponieważ mam płytę na P31 (Gigabyte P31-DS3L), no i teraz tam siedzi 2x1GB Kingstona (dwustronne). A jak powszechnie wiadomo, płytka ta nie obsługuje 3 kości dwustronnych. Będę wdzieczny za info. Pozdrawiam. Edytowane 8 Lipca 2008 przez Yonash25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 nie powiem gdzie mozna kupić, tylko w czym :razz: , ale może sie przyda Kingstony Value na Nanyach widziałem na jednostronnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozioolek Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Cześć. Zamiast szukać pamięci jednostronnej polecam dokładne przestudiowanie manuala... albo przynajmniej FAQ: http://forum.purepc.pl/temat/Socket-423-47...tel-P31/247845/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Wtedy będzie lipa, bo będziesz musiał szukać jednostronnych kostek.Miałem kiedyś transcendy takie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Manuala znam, zresztą to nie dla mnie. Wiem że mogą działać dwa moduły dwustronne, ale ja myśle przyszłościowo, i teraz przykładowo włożę 2x1gb DS, potem będę chciał rozbudować i co wtedy? Sprzedasz i kupisz 2x 2 GB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Wiatm, mam do Was Panowie pytanie: czy wiecie gdzie obecnie mozna kupić pamięci DDR2 jednostronne? (konkretnie kość 1GB 800 mHz), ponieważ mam płytę na P31 (Gigabyte P31-DS3L), no i teraz tam siedzi 2x1GB Kingstona (dwustronne). A jak powszechnie wiadomo, płytka ta nie obsługuje 3 kości dwustronnych. Będę wdzieczny za info. Pozdrawiam. z tego co jest napisane w temacie o tej plycie to nie ruszy rowniez z 2 sztukami dwustronnych plus 1 jednostronna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yonash25 Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 z tego co jest napisane w temacie o tej plycie to nie ruszy rowniez z 2 sztukami dwustronnych plus 1 jednostronnaCzyli w ogóle qupa. A szkoda, bo na 2x2Gb mnie w tym momencie nie stac, natomiast na 1Gb za 55 pln bym sobie mógł pozwolic - szkoda żeby się zmarnowały czasy, gdzie ram jest tak tani. Ale trudno. Dzięki za info... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...