Razor-90 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 (edytowane) http://www.Rkubica.net zapraszam do oceny i rejestracji, strony o F1. Edytowane 8 Lipca 2008 przez Razor-90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Zdecyduj się czy chcesz poświęcić czas F1 czy piłce nożnej... Ot tak strona postawiona na fusionie, jedna z wielu o tej tematyce. Niepotrzebna, ale któżby się przejmował... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razor-90 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Jedna z nielicznych ale dobrych. Zobacz se w google jak jest wysoko. Wpisz w google f1 albo Robert Kubica lun formula 1 i zobacz, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 LOL , wysoko pewnie przez to , ze... slowo klucz : Kubica itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 (edytowane) Google.com, hasło f1, nie ma cię w pierwszych 5-ciu podstronach. Z google.pl nie korzystam. Ludzie raczej wybierają strony formula1.pl albo formula1.com. Dopisałbym, że wysokość w google o niczym nie świadczy ale pewnie mi nie uwierzysz... Edytowane 8 Lipca 2008 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razor-90 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Google.com, hasło f1, nie ma cię w pierwszych 5-ciu podstronach. Z google.pl nie korzystam. Ludzie raczej wybierają strony formula1.pl albo formula1.com. Dopisałbym, że wysokość w google o niczym nie świadczy ale pewnie mi nie uwierzysz... Ale w Polsce znikoma część korzysta z google.com a w PL jest bardzo wysoko. A po za tym w .com jest na trzeciej stronie pod Robert Kubica. Ale jeśli używasz google.com to zobacz tutaj: http://www.google.com/search?hl=pl&sug...=Szukaj&lr= tutaj http://www.google.com/search?hl=pl&sug...=Szukaj&lr= tutaj http://www.google.com/search?hl=pl&sug...=Szukaj&lr= tutaj http://www.google.com/search?hl=pl&sug...=Szukaj&lr= tutaj http://www.google.com/search?hl=pl&sug...=Szukaj&lr= Proszę powyżej masz w google.com Do Firekage: Pozycjonuję stronę, spróbuj wskoczyć tak wysoko pod Kubica i sie utrzymać. Serwis sie rozwija w porównaniu do innych. Do tego zmodyfikowałem system newsów a właściwie napisałem swój do php fusion. Proszę o dalsze oceny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Super nieczytelna strona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razor-90 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Super nieczytelna strona. Czemu?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Stronka ogólnie mi się podoba ale: zmieniłbym te ukośne paski na coś innego... przy menu "zespoły" dałbym coś innego niż samo logo BMW... Następne GP, Plan TV oraz Klasyfikacje wstawiłbym w kolumne po prawej stronie całkiem, a od lewej same newsy. Losowa fotka za mała. Ogólnie proponowałbym zmienić nieco układ strony.... zbyt wiele na niej rzeczy.... jest tak jakby podzielona na 2 kolumny po 50 % szerokości strony. Chyba lepiej nieco ruszyć te proporcje na 80-20 - mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi :) Jakiegoś koloru dla kontrastu by się przydało... może coś czerwonego... czarnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 (edytowane) Widzę, że atakujesz co jakiś czas nowymi, chybionymi pomysłami. Powiedz mi, tak szczerze, po co ci to? Przekonaj mnie dlaczego mam odwiedzać F1 Portal? EDIT Razor-90 niczego nie zazdroszczę, poprostu ty jakoś chcesz być adminem jakiegoś forum za wszelką cenę. Powiedz mi, które to już twoje forum, czy www z kolei? Edytowane 9 Lipca 2008 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 (edytowane) Przekonaj mnie dlaczego mam odwiedzać F1 Portal? bo on tak chce i dla tego, ze jego strona zajmuje mi pol 22" monitora a reszta to pustyna :lol: prawie jak benchmark, bo tam jest do lewej a tu jest do srodka :ploom: Edytowane 8 Lipca 2008 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razor-90 Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Stronka ogólnie mi się podoba ale: zmieniłbym te ukośne paski na coś innego... przy menu "zespoły" dałbym coś innego niż samo logo BMW... Następne GP, Plan TV oraz Klasyfikacje wstawiłbym w kolumne po prawej stronie całkiem, a od lewej same newsy. Losowa fotka za mała. Ogólnie proponowałbym zmienić nieco układ strony.... zbyt wiele na niej rzeczy.... jest tak jakby podzielona na 2 kolumny po 50 % szerokości strony. Chyba lepiej nieco ruszyć te proporcje na 80-20 - mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi :) Jakiegoś koloru dla kontrastu by się przydało... może coś czerwonego... czarnego? Nie da rady bo tabelka z testami by się nie zmieściła. SPYLON - Czemu chybionymi pomysłami??!! A co zazdrościsz, że twoje strony nie są tak wysoko w google? wyczyń coś takiego jak ja i wtedy pisz, (taka rada na przyszłość). Czekam na dalsze "sensowne" oceny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 ech nie wiem, jakoś dziwnie sie czuję kiedy oglądam tę stronę. Nie mogę skupić się nad jedną rzeczą. Czuję się jakby mnie atakowało wszystko co się znajduje na stronie. Kolorystyka średnia. W treść nie dałem rady jakoś wnikać (chociaż i tak ta tematyka mnie zupełnie nie interesuje). Chyba jednak przydałoby się popracować trochę nad stroną prezentacji, bo model i kontroler pewnie są ok. pozdrawiam m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 ech nie wiem, jakoś dziwnie sie czuję kiedy oglądam tę stronę. Nie mogę skupić się nad jedną rzeczą. Czuję się jakby mnie atakowało wszystko co się znajduje na stronie. Kolorystyka średnia. W treść nie dałem rady jakoś wnikać (chociaż i tak ta tematyka mnie zupełnie nie interesuje). Chyba jednak przydałoby się popracować trochę nad stroną prezentacji, bo model i kontroler pewnie są ok. pozdrawiam m To się nazywa SEO bodajże. Walisz stado linków dla botów w rezultacie czego strona wygląda jak jeden z niemoderowanych qlWebów- masa linków do beleczego. No i rezultat taki, że na stronie masakryczny bałagan i zero czytelności. Niestety, co bardziej elo webmasterzy zapominają, że strony mają być dla ludzi, a nie botów. Zapominają też o tym, że strona ma być przede wszystkim przejrzysta i przyciągać uwagę, a nie odstraszać białym tekstem na bladoniebieskim patternie. No i nie przykładają się do redagowania treści- "oskarzenie, zwyciężca" <-- co to? :Q. P.S. Divek z klasyfikacjami automagicznie mi znika po najechaniu na kierowców/konstruktorów i zjechanie poza jego obszar. Głupi nie pozna, a ten co się orientuje powie że tak musi być? {powered by O9.51} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razor-90 Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Przed następnym GP będzie już lepszy skin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razor-90 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Nowy wygląd strony. Zapraszam ponownie do ocen! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 ładuje się wolniej niż żółw powstaje z pleców Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razor-90 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 ładuje się wolniej niż żółw powstaje z pleców Jak masz wolnego neta to co się dziwisz? Jaki masz 32 czy 64 kb/s? U mnie się szybko wczytuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ja mam 512 kb/s i u mnie się wolno wczytuje, chyba coś nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ja mam 4Mbit i podobnie..... zolwiasto Poza tym ta ilosc reklam i linkow pomieszana w tresci Inny uklad, optymalizacja i stronka bylaby niczemu sobie A tak Chaoooooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 - przekaz kiepski - balagan straszny - smieci za duzo - przejrzystosc fatalna - kolorystyka do d... Ogolnie smieciowa bardzo... brak gustu i tyle... Zastanow sie czy zalezy Ci na zrobieniu dobrej strony, czy wysokiej pozycji w google, jak na razie wyglada ze na tym drugim... Choc odrobine estetyki tu brak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razor-90 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 - przekaz kiepski - balagan straszny - smieci za duzo - przejrzystosc fatalna - kolorystyka do d... Ogolnie smieciowa bardzo... brak gustu i tyle... Zastanow sie czy zalezy Ci na zrobieniu dobrej strony, czy wysokiej pozycji w google, jak na razie wyglada ze na tym drugim... Choc odrobine estetyki tu brak. Kolorystyka właśnie nie jest do d... bo jest pod kolor bolidu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 A powinna byc pod cere Robka!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Mnie tam kolorystyka nie przeszkadza, ale strona glowna mnie po prostu przytlacza - jest IMO przeladowana informacjami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Błędy w kodowaniu na całej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 oj chlopaki przesadzacie, strona glowna wazy tylko 2MB :lol: szkoda, ze ci hakerzy nie zwineli tego bajzlu do konca :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 ooo 2MB a jakas mp3 w tle leci :D bo taki odglos silnika f1 by sie przydal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razor-90 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Najpierw kod optymalizuje potem grafikę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Jak masz wolnego neta to co się dziwisz? Jaki masz 32 czy 64 kb/s?czy ja wiem czy 8MB to mało jak na polskie strzechy... :) no może i mało.. następnym razem proponuję powstrzymać się od aroganckich spostrzeżeń jeśli nie wiesz z kim rozmawiasz :wink:.. U mnie się szybko wczytuje...o keszu przeglądarki mam nadzieję raczyłeś słyszeć :wink: A może odpowiem w Twoim stylu... Może Ty tą stronę wczytujesz z localhosta B-) Najpierw kod optymalizuje potem grafikę.wiesz, widz docelowy kodu nie widzi, widzi grafikę, więc skoro grafika jest do bani, to co chciałeś osiągnąć pokazując tą stronę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) Czemu?! SPYLON - Czemu chybionymi pomysłami??!! A co zazdrościsz, że twoje strony nie są tak wysoko w google? wyczyń coś takiego jak ja i wtedy pisz, (taka rada na przyszłość). Jak masz wolnego neta to co się dziwisz? Jaki masz 32 czy 64 kb/s? U mnie się szybko wczytuje... Kolorystyka właśnie nie jest do d... bo jest pod kolor bolidu :lol: Ja to bym dał 10% na wszelki wypadek za takie odzywki. Czyżby Twój nick oznaczał datę urodzin ? 1990 ? Czyli masz 18 lat ? Ja uważam, że ludzie w tym wieku, są już poważniejsi, i nie stroją fochów, nie rzucają grabkami w piaskownicy, umieją przyjmować krytykę i z kulturą odpowiadać. Może jest coś, o czym nie wiemy, jakieś powody dlaczego jesteś nadpobudliwy itp. Każdy ma prawo do własnego zdania, i to że komuś się niepodoba, że strona jest nieczytelna, że layout jest do bani... To są gusta a o nich się nie dyskutuje, słyszałeś ? Jeśli się komuś wolno ładuje to znaczy, że tak jest, co Ty myślisz, że ktoś specjalnie Ci tak pisze aby Ci "dogryźć" ? Błagam, teoria spisku czy co ? :) Dobra, koniec moich wywodów na temat tolerancji i kultury. Teraz czas na stronę. 1. Nieczytelna, nawalone wszystko na raz. 2. Czemu pogoda jest pokazywana w Walencji ? Przecież już po zawodach, można to zaktualizować do pogody z Belgii. :) 3. Czemu transmisje TV ciągle są ustawione na Walencję ? Znów aktualizacja do Belgii by się przydała. 4. Najnowszy news to "Robert Kubica trzeci w GP Europy", no to już było dawno, może jakieś nowsze info ? Nawet ja wiem, że np. "Kubica przedłużył kontrakt" albo, że Raikonnena wygasa w 2010 i wtedy Ferrari, jeśli Kubica utrzyma formę pomyśli o zgarnięciu Kubka do teamu. 5. Spora część strony i forum dostępna tylko dla zarejestrowanych ? Kwestia Twojej polityki strony, ale kiedyś już pisaliśmy, że to nie zachęca do rejestracji. ;) No cóż, brak aktualizacji co chyba największy problem, zaraz za tym, jest nieczytelność. Mi się www szybko ładuje, strona całkiem OK. :) Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...