SGJ Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Tryb wstecznej zgodności :mur: Validation Output: 418 Errors Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 jeeeeest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Nie da się tego oglądać, tak wali niebieskim po oczach, że żadna treść już do mnie nie dociera. Nie wiem po co te linki na dole ( pewnie do "pozycjonowania" ) ale mnie takie coś denerwuje, jak wchodzę na stronę to chcę stronę, ewentualnie na dole dane autora, bądź firmy autora i data, a nie śmieci. Na moich 24' po przybliżeniu widzę tylko obrazek, a bez przybliżania widzę masę pustej bieli. Ogólnie odnoszę wrażenie, że to taki tandetny zlepek ... cms'a, programu, bądź skryptu do pogody, licznika do następnych wyścigów itd. itp. Jak dla mnie strona nie ma uzasadnienia do utrzymania się w Internecie. Oprawa odrzuca, żadnych ciekawych informacji nie ma ( interesuję się f1 i nie widzę tu nic ciekawszego niż na f1.com). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...