mateno Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Witam, mam płyte główną jak w temacie i A64 San Diego który ma się kręcić na 3ghz na def v core, i tu d.upa, idzie na jakies 2.7 z hakiem, płyta niby osiąga ht na poziomie 280 czyli niby wystarczajace bo ten a64 ma mnoznik 11x, więc styknie 11x269/270 i powinno mi pozostawać w zapasie jeszcze te 10mhz, mój zasilacz to corsair 450w więc raczej to nie jego wina... nawiew na chpiset jest bo sie piekielnie grzeje. I teraz są jajca, bo jak zwiększam napięcie w biosie to nic sie nie dzieje, tak jakby sie nie ruszalo te napiecie bo temperatura sie nie rusza a w cpu-z ciągle te samo napięcie (chociaż nie wieże temu cpu-z bo z czasó athlona xp zwiększałem napięcie w biosie w cpu-z pokazywało ciągle defaultowe a tak naprawde sie zwiększało bo temperatura rosłą i potencjał oc), teraz pytanie do was: macie jakieś pomysły żeby to ustabilizować? jakies mody do tej plytki? jestem gotów na prawie wszystko ;p Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...