Scyzor 663 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 (edytowane) witam tak jak w temacie. interesuje mnie to czy dostane włókno np w castoramie czy tez innym hiper super :razz: Edytowane 8 Lipca 2008 przez Scyzor 663 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiquidForce Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Jakieś włókno szklane i żywicę do kompletu dostaniesz na pewno w sklepach modelarskich, nie będą to ilości i ceny przemysłowe ale może akurat tyle potrzebujesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megadega Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Scyzor 663: Chyba najbardziej znana żywica jest firmy novol, jeśli potrzebujesz dużo, nie polecam zestawu reparacyjnego, lepiej odrazu kupic litr/kilogram zywicy i do tego arkusze wlokna. Noi najważniejsze napewno dostaniesz w Castorami, w OBI może też będzie. Nie wiem skąd jesteś ale osobiście mogę Ci polecić chodzenie po małych sklepach. Ja zrobiłem błąd, za żywice, włókno, szpachlowke (brałem tego troche) dalem o 30-40zł wiecej niz w sklepiku osiedlowym. Oczywiście już teraz tylko tam kupuje. Najpierw szukaj w małych sklepach, Casto to ostateczność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 ok dzieki. mam taki sklep z materialami budowlanymi i takie tam to zapytam. aha i jeszcze jedno pytanko czy jak nie zuzyje calej zywicy i zamkne ja szczelnie to np po roku bedzie nadawala sie do uzytku ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 ta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Chyba że osobno kupisz to mata szklana to kwestia chyba 11zł za 1m^2. Jak na potrzeby moddingowe to wsam raz. A ja że nie potrzebuję zbytniej sztywności i wytrzymałości to robię zazwyczaj lekko-elastyczne formy z klejem epoksydowym =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...