mateuszhyz Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 (edytowane) Witam! jestem totalnym laikiem w dziedzinie aparatów cyfrowych, ale mam pewien problem. Tzn. nie ja mam problem a rodzice dziewczyny, którzy są za granicą i na wyświetlaczu (LCD) aparatu widnieje napis "ACCESS". Co on może oznaczać? Samo słówko sobie przetłumaczyłem, ale co może być przyczyną, że aparat nie działa poprawnie? Będę wdzięczny ża podpowiedzi. Nie mam dokładnych informacji, bo komunikujemy się SMSowo. Dodam, że jest to starszy model SONY Cyper Shot. Będę wdzięczny za szybką i jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam:) Edytowane 8 Lipca 2008 przez mateuszhyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszhyz Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Tyle osób tu zagląda, a nikt nie podpowie:/ Szkoda, ale jeśli ktoś wpadnie na jakiś pomysł to proszę pisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...