loo Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Jak w temacie: Sunbeam Rheobus Extreme Black Gdzie można to kupić???? - naszukałem się w necie i nic. Angela w ogóle tego nie posiada w ofercie. Proszę o pomoc bo potrzebuję regulatora z 20-40W na kanał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loo Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Halo, jest tam kto? dowiedziałem się że te regulatory nie mają standardu ROHC, dlatego nie ma ich u nas w sklepach. ale może ktoś to sprowadził? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Nie nie ma nikogo. Jak sie dowiedziales ze jest bez RoHS ( bo chyba o to Ci chodzilo ) to nie watpie ze masz tez umiejetnosci do skonstruowania/zmodyfikowania istniejacego panlelu dal ~ >20W/kanal ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loo Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 niestety nie potrafię ale może mnie oświecisz jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Gdybym potrzebowal zaczalbym od tego watku Chyba jest dobrze zredagowany jesli chodzi o linki i jakies tam podstawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loo Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...