Skocz do zawartości
Jodlasty

Małe porównanie GeForca 3Ti 500 i Radeona 9100 cz. 2

Rekomendowane odpowiedzi

EEE....

Mowilem o R200 a nie R300.

R9700pro to inna bajka i nigdy na ta karte nie powiedzialem zlego slowa.

Nadal nie znam gier z PS1.4. Po prostu mi przypomnijcie bo mozliwe, ze nie mialem pojecia nawet o tym lub zapomnialem.

Wina bledow w grach wynika z blednego oprogramowania. R300 i 200 na obecna chwile uzywaja tego samego sterownika. Dlaczego wiec niby 8500 jest fe a 9700 jest gut?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maniac"]Wymięknie też Radeon więc o co chodzi ? W tej chwili GeForce4 Ti500 > R8500 bezapelacyjnie.

]

Chyba cos ci sie pomieszało w wiekszosci testów radek jest lepszy i ma byc GeForce3 Ti500 a nie GeForce4 Ti500 .Poza tym radek w anizo i fsaa nie wymiknie tak jak gf .Mozna zrobic test na unrealu 2003 i sie przekonasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehh znowu gowniany test tylko w standartowych ustawieniach  

zrobcie test z FSAA i anizo to geforcek wymieknie ...

i wiem co mowie bo mialem (spalony) ti 4200 to po wlaczeniu polepszaczy biedak ledwo dyszal

Tescik z FSAA i ANIZO można zrobić tylko dla samego testu.

Przecież nikt nie gra z zał. FSAA i ANIZO bo te karty sa po prostu za wolne

jakoś sobie nie wyobrażam granie w najnowsze gierki no chyba ze ktoś lubi oglądać slajdy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jejku o co wam chodzi przeciez zarowna na gf3 ti 500 i na r8500 pograsz we wszystkie gry na high w 1024/768 no a jak nie to w jaka nie ?? i nie mowmy o Doom 3 bo to jeszcze nie wiadomo i nie sugerujmy si ewersca alfa bez przesady ,.. ostatnio czytałem ze ma byc jakas optymalizacja pod ati :) co mnie cieszy ...a co do terazniejszych gier to ja na swoim r9000 we weszystko gram na high i jest ok a czasem nawet anizo włacze i smiga a wy sie o r 8500 boice .....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...