dadaya Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Pytanie za 100 punktów Czy Chipset KT 266A pociągnie pamięci DDR Kingston HyperX PC-434? Chcę zakupić 2x256MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 pewnie ze pociagnie,tylko ze z szybkoscia fsb,czyli u mnie do 200 by pociagnal :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadaya Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 I to mnie cieszy 8) . Teraz mam 150fsb może na nowych wyciągnę 200 :lol: :lol: jak nie to zmiana płyty chyba na Chintech-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 ja na swojej 200 wyciagnalem ,ale moje pamieci nie chaintech dobry ,ale Abit lepszy :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...