Popixs Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 tutaj jest miejsce na jakies uwagi i pytania odnosnie bloczkow z tematu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=268...=asc&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 kiedy sie bedzie mozna ich spodziewac i jak bedzie z dostawa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 miedz oddalem dzisiaj, koles powiedzial ze zacznie robic pod koniec tygodnia, tak wiec pewnie pod koniec przyszlego beda juz gotowe. dostawa poczta, albo za pobraniem - dla nieufnych - 6 zlotych wiecej (chyba), albo z przedplata na konto (wtedy wysylka 6 zlotych, to akurat na 100%) chyba ze da sie to jakos do formatu listu zmiescic, ale nie wiem, ma ktos moze doswiadczenia z wysylaniem bloczkow w listach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 list ktory wazy 0,5 kg ??? nie przyjma CI tego na poczcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 na tej stronce sa zasady i ceny nadawania przesylek pocztowych http://www.poczta-polska.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 jak oda prace nad blokami?? moze jakies fotki zapodasz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 dzis dostalem prototyp, fotki wrzuce jak wroce bo musze zalatwic pare spraw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 czekam z niecierpliwoscia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 sorki za spoznienie, brak czasu :/ nie mialem nawet czasu go wyczyscic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 ok, finalne dane: cena - 45 (moze 5 mniej ale nie obiecuje) top - miedz (moze beda 2 sztuki z poliweglanem, ale nie gwarantujemy, mozliwe ze bedzie to awykonalne) spawane miedziana elektroda krocce 12/10 miedziane lutowane srebrem spod na lusterko zapinka z pleksi na sruby przykrecana wszystkie beda testowane co do szczelnosci pakowane beda w kartony i odpowiednio zabezpieczone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 do chwili obecnej dostalem potwierdzenia zakupu 7 bloczkow, tak wiec 5 jest jeszcze do sprzedania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 ja potwierdzam ze biore 2 bloczki z topem z miedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 no to wyglada na to ze mamy komplet, ale oczywiscie jezeli znajda sie nastepni chetni, zawsze mozemy dorobic. ja tez mam nadzieje ze szybko zostana one zrobione, poniewaz nastepny w kolejce jest projekt "pogromca", czyli wypasiony blok na cpu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Fajowo - juz nie moge sie doczekac swojej przesylki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Fajowo - juz nie moge sie doczekac swojej przesylki :lol:Na NB tego bloczka bierzesz :)? Mógłbyś podać rozstaw otworków przy NB na Epoxie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 juz chyba ktos podal bo ja nie wysylalem rozstawu dla swojego epoxa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 pod epoxa 8rda bedzie sporo zapinek, wiec wystarczy tylko zaznaczyc ze to do niego, nie bedzie problemu, witch ma te plyte :] oto projekt a teraz fundamentalne pytanie, wszystkie bloczki beda mialy jednakowe krocce, do jutra zostal wam czas na wybor, proste czy kolanka? demos wybierze :) wiekszosc wygrywa dla niecierpliwych - kolo 15 juz powinno byc wysylanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 jezeli nie bedzie problemu z kolankami i ta zapinka to reflektuje na kolanka, bo blok bedzie na karcie graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Ja natomiast zdecydowanie proste krocce , bo bloczek powedruje na NB mojego Epoxa 8RDA... Mam nadzieje, ze z zapinka tez nie bedzie zadnych problemow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 ja biore dwa bloczki wiec oddaje dwa glosy :P -jeden na proste -jeden na kolanka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 proste :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 tak wiec juz zakupilem prosta rurke miedziana, poniewaz jej cana to niecale 10 zlotych, natomiast kolanka kosztowaly po 3 zl sztuka, a zalezy nam na kasie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 z racji ze bylem ostatnio u dystrybutora camozzi i wzialem sobie troche sprzetu, jesli ktos jest chetny doplacic, mozemy zrobic tak. bloczek z prostymi szybkozlaczkami wkrecanymi camozzi - waz 12/10 - jesli ktos chce to za 15 zlotych doplaty moze byc taki top bloczek z kolankami - szybkozlaczkami wkrecanymi camozzi - waz tez 12/10- tak wiec za doplata 20 zlotych mozna miec taki szybkozlaczki sa ofkorz chromowane a co do wygladu to dla mnie super, ja osobiscie wlasnie takich bede uzywal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 ja poprosze z kolankami na szybkozłączki :) oczywiście wszystko z plexi topem :) możnatak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 ja poprosze tez szybkozlaczki -jeden z prostymi -jeden z kolankami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Ja po poprosze proste :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 w przyszlym tygodniu na 90% juz beda gotowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 ja poprosze z kolankami na szybkozłączki :) oczywiście wszystko z plexi topem :) możnatak ?? top bedzie z poliweglanu grubosc 6mm, plexia jest za bardzo lamliwa, poliweglan natomiast wcale :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 ok, pierwszy blok gotowy juz na moim biurku, skonczenie calej serii w przyszlym tygodniu, w tym czasie bede juz wysylal bloki w miare odbierania ich z produkcji, kolejnosc ustalilem na podstawie kolejnosci przyslanych potwierdzen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 A który w kolejce jestem jeśli można wiedzieć? :P Może podaj tu liste :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...