Popixs Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 zippo jestes na poczatku, niedlugo sie do ciebie odezwe :) listy nie podaje, bo moze jktos nie zyczyl by sobie swoich danych tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 pisze posta żeby temat nie zniknoł :) a tak naprawde to niemoge się doczekać aż dojdą bloczki do wrocka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 ja sie nie moge doczekac bloczku w olsztynie, jezeli zostal wyslany tak jak Popixs twierdzi to zaraz po swietach powinien u mnie byc. Jak go tylo zamontuje to dam relacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 a ja sie pytam bo kompletnie nie kapje po co te bloczki są i jaki ich jest cel oraz gdzie jemozna wmontowac czy mozna np zamiast wiatraka naproca jak to dziala wogole opiszcie te sprawe dizeks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 te ploczki sa tak jak wskazuje nazwa tematu na karte graficzna lub na ktorys z mostkow na MoBO . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Kiedy mozna sie bedzie spodziewac wznowienia wysylek blokow :?: I ktory jestem w kolejce :?: Moj VDD mod juz w weekend, a wtedy bloczek na NB by mi sie BARDZO przydal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 bloczek mam od piatku i to sa moje wrazenia: bloczek wyglada jak chalupnicza robota. niewyszlifowany spod (prawie poltorej godziny roboty), jeden kruciec jest troszke krzywo wlutowany i luty wygladaja malo estetycznie. po za tym boczne scianki tez sa nie rowne, ale tam nic nie bede robil bo nie chce go rozszczelnic. a co do testow to zobaczymy pozniej bo narazie nie mam czasu tego zamontowac do kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 popixs jak tam bloczki co z tego bedzie czy projekt nie wypalil ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 chyba tylko ja dostalem ten bloczek!!! Jak ktos jeszcze go dostal to niech napisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_Idiot Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 taa ja czekam i czekam i sie doczekac nie moge a chcialbym wrescie poskladac wc bo mam wszystko rozwalone w pokoju :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 spoko ludzie .. bedzie dobrze Niemiec - moze zapodasz jakies skany/foty ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 huh ja też się bloczq nie doczekałem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Niemiec - moze zapodasz jakies skany/foty ? ;] Sorry, ze tak pozno odpowiadam, ale mialem sprawdzianik ;) Co do fotek to moze pyc problem, bo nie mam cyfraka ani skanera. Opis bloczku jest kilka postow wyzej. Wyglada jak rzemieslnicza produkcja. Rurki sa troche krzywo wlutowane, lutu jest dosc duzo i wyglada paskudnie. Boki sa nie wykonczone, bardzo widoczne nierownosci i slady lutowania a spod polerowalem prawie dwie godziny. To by bylo na tyle. Sprawnosc jeszcze nie sprawdzana z powodu braku bloku na CPU i matury. Fotki postaram sie zapodac jak dorwe kogos z cyfrakiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Ten post powstal w celu resuscytacji topicu. Popix - kiedy reszta towaru ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Juz sprawy nabieraja ksztaltu, czlowiek ktory nam robi te bloki zaczyna nabierac wprawy i do niedzieli powinno byc ok 8 blokow, a w przyszlym tygodniu z 10 nastepnych. Zamieszczam wstepne zdjecia bloku. Sorry za jakosc, moj webcam najlepiej radzi sobie kiedy ma dobre oswietlenie, wiec jutro zrobie lepsze. Bedziemy starali sie, w miare skromnych mozliwosci technicznych, aby wszystkie wygladaly w miare porzadnie i w miare podobnie do ponizszego. Zdjecia blokow z poly topami zamieszcza jak bede miec odpowiednie spody, na razie bowiem robimy tylko z miedzianymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 a moj tak ladnie nie wygladal :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Niemiec Z tego co mi wiadomo (od popixsa) to zalezalo ci na czasie, a szlifowanie i wygladzenie bloku tego wlasnie wymagalo. Jak widzisz troche czasu uplynelo od kiedy dostales blok do chwili obecnej. W miedzy czasie wlasciwie zmienila sie tylko jedna rzecz, mianowicie blok nie jest spawany miedzia (czy cokolwiek w tym guscie, pojecia nie mam) a spawany na zimno (rowniez nie pytajcie), w kazdym razie wyglada jak klejony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 nie tyle co zalezalo na czasie, ale powiedzial, ze blok jest gotowy i moge forse wplacac, a jak force wplacam to czekam na towar i to wpelni zdatny do uzytku, ale niech tam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 A ja dostalem bloczki wrazenia wzrokowe - pozytywne :) jutro testy praktyczne .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 a kiedy ja sie moge spodziewac swojego ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Wszyscy zainteresowani blokami zglaszajcie sie do popixsa na popixs@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 bloczki GPU i NB zamontowane rownolegle , przed blokiem LEV3 ulozonym szeregowo. co moge powiedziec ;] -Szczelnie -estetycznie -CICHO -chłodno - temperatura NB <32C werdykt ; ZADOWOLONY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Ja jestem chętny na bloczek na GPU. Czekam z niecierpliwością :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Elektron i cala reszta Wszyscy zainteresowani blokami zglaszajcie sie do popixsa na popixs@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Elektron i cala reszta Wszyscy zainteresowani blokami zglaszajcie sie do popixsa na popixs@wp.pl Ja napisalem do Popixs'a wczoraj maila i nie dostalem zadnej odpowiedzi :? Co jest grane :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Nie przesadzaj :? , nie wiem czemu ci popixs nie odpisal, ale jest weekend i ludzie wychodza w rozne miejsca i robia rozne rzeczy i nie zawsze maja komputer pod reka zeby odpisac na maila, wiec bez przesady :P . Spokojnie, odezwie sie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 eeee tam ja wole sam zrobic se bloka a nie od kogos kupowac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 eeee tam ja wole sam zrobic se bloka a nie od kogos kupowac :]jak bym mial mozliwosc to tez bym sam zrobil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Elektron i cala reszta Wszyscy zainteresowani blokami zglaszajcie sie do popixsa na popixs@wp.pl Ja napisalem do Popixs'a wczoraj maila i nie dostalem zadnej odpowiedzi :? Co jest grane :?: Nie przesadzaj :? , nie wiem czemu ci popixs nie odpisal, ale jest weekend i ludzie wychodza w rozne miejsca i robia rozne rzeczy i nie zawsze maja komputer pod reka zeby odpisac na maila, wiec bez przesady :P . Spokojnie, odezwie sie :wink: Wczoraj ponownie wyslalem maila i wciaz zero odzewu... :? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Co wy chcecie, zebym skrzyczal popixsa :lol: Powiem wam ile wiem. W tej chwili w domu mam 8 blokow. Z czego 3 trzeba jeszcze troche dno podszlifowac, 3 nastepne wymagaja ciut wiecej szlifowania a 2 musze zlutowac. Zdjecie tych 6 prawie gotowych jest tutaj W tej chwili mamy tylko bloki z miedzianymi topami i prostymi kroccami. Krocce sa lutowane, top jest klejony lub lutowany. Co do terminow wysylki, to do soboty nie mam absolutnie na nic czasu, wiec jesli nie uda sie wyslac tych 3 przed sobota, postaramy sie wyslac wszystko co mamy w poniedzialek. Teraz prosba do was, jako ze na probe pomalowalismy 2 bloki na czarno, zamieszcze ponizej zdjecie wlasnie takiego pomalowanego z takim w kolorze miedzi :P Zastanawiamy sie nad pomalowaniem wszystkich w ten sposob, dlateog bylbym wdzieczny za komentarz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...