Skocz do zawartości
Popixs

BLOK NA GPU/chipset

Rekomendowane odpowiedzi

No ja juz czekam... i czekam....

Pieniazki na konto wplacilem - blok mial zostac wysyalny kolo 20.05, exepresem...

Bloku wciaz nie widac, zadnej odpowiedzi na maila....hmmm... sam juz nie wiem co myslec...czekam dalej, moze kiedys sie w koncu doczekam.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zamawialem z miedzianym topem, prostymi kroccami, z zapinka i srubkami na NB mojego Abita NF7-S (59mm rozstaw od srodkow dziurek) i nie ma byc malowany - zrobie sobie to sam - lakierem do paznokci :wink:

Witchhunter: Ile zaplace za taki bloczek, bo ilestam maili pisalem do Popixs'a i zero odzewu :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemiec:

:arrow: pojecia nie mam czemu popixs sie nie udziela, nie jestem jego adwokatem, jasnowidzem tymbardziej :wink:

:arrow: nie jestem rowniez jego posrednikiem, pisze tylko to, co wiem, a ze jestem w sprawe dosyc mocno zaangazowany i glownie ode mnie zalezy, kiedy blok bedzie gotowy do wyslania, jak bedzie wygladac itd, mam cos do powiedzenia, z czego wlasnie korzystam.

Dimek:

Wysylka i kosztami sie natomiast nie zajmuje, wiec ci nie odpowiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemiec:

:arrow: pojecia nie mam czemu popixs sie nie udziela, nie jestem jego adwokatem, jasnowidzem tymbardziej :wink: 

:arrow: nie jestem rowniez jego posrednikiem, pisze tylko to, co wiem, a ze jestem w sprawe dosyc mocno zaangazowany i glownie ode mnie zalezy, kiedy blok bedzie gotowy do wyslania, jak bedzie wygladac itd, mam cos do powiedzenia, z czego wlasnie korzystam.

Dimek:

Zartowalem przeciez :)

Jezeli koszta sie nie zmienily to blok 45 a wysylka 6 przy wplacie z gory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemiec:

Dimek:

Zartowalem przeciez :)

Czy ja cos mowie :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejne godziny, kolejne dni mijaja, a odzewu jak nie bylo, tak nie ma... :cry: Chyba zrezygnuje z tego calego "zamieszania", bo nudzi mi sie to juz powoli... :?

Czy jest ktos tutaj, kto dostal swoj bloczek w ciagu ostatniego powiedzmy tygodnia ~ 10 dni :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W piatek dalem popixsowi 3 bloki, z czego wyslal jeden priorytetem o ile dobrze pamietam. Jutro wpada do mnie i konczymy cala reszte, wiec we wtorek je prawdopodobnie rozesle...

Dimek

Nie jestes tym czlowiekiem, ktory uparl sie na nie-malowany, popixs o kims takim mowil, sadzilem ze o ciebie chodzi :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyniki zadne, bo chyba projekt upadl, a na pewno mocno zwolnil :cry: Ja czekam i czekam, Popixs sie nie odzywa - nic nie wiem czy/kiedy bedzie moj bloczek gotowy... Tylko Witchhunter za wszystko pewnie obrywa, bo do niego pisza ludzie (sam tak robilem) :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popixs się odzywa jak się do niego na maila napisze :wink:

Ja swój bloczek dostałem 4 dni temu i jestem zadowolony, musze tylko skończyć go szlifować żeby ładnie błyszczał i będzie git :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popixs się odzywa jak się do niego na maila napisze :wink: 

Ja swój bloczek dostałem 4 dni temu i jestem zadowolony, musze tylko skończyć go szlifować żeby ładnie błyszczał i będzie git :D

To moze na twoje maile odpowiada - moje chyba 3 lub cztery pozostaly do dzis bez odpowiezi. Ostatnie info mam sprzed swiat wielkanocnych :wink: Ale dobra - napisze i dzis :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi