Gość Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Ja bym wolał niepomalowany dostać :) o ile wogóle dostane... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntiL Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 No ja juz czekam... i czekam.... Pieniazki na konto wplacilem - blok mial zostac wysyalny kolo 20.05, exepresem... Bloku wciaz nie widac, zadnej odpowiedzi na maila....hmmm... sam juz nie wiem co myslec...czekam dalej, moze kiedys sie w koncu doczekam. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 lepiej wyglada nie pomalowany, a jak bedzie jeszcze wypolerowany to wogole wygladac bedzie git. co do oczekiwania na blok to ja swoj dostalem po 1,5 tygodnia od wplaty, wiec sie nie martw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Jutro popixs odbiera ode mnie 5 blokow (4 pomalowane, 1 normalny) i prawdopodobnie je wysle, wiec fear not :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Ja zamawialem z miedzianym topem, prostymi kroccami, z zapinka i srubkami na NB mojego Abita NF7-S (59mm rozstaw od srodkow dziurek) i nie ma byc malowany - zrobie sobie to sam - lakierem do paznokci :wink: Witchhunter: Ile zaplace za taki bloczek, bo ilestam maili pisalem do Popixs'a i zero odzewu :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Dziwi mnie czemu Popixs sie nie udziela w tym temacie tylko zalatwia to przez posrednika (no offence Witch)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Niemiec: :arrow: pojecia nie mam czemu popixs sie nie udziela, nie jestem jego adwokatem, jasnowidzem tymbardziej :wink: :arrow: nie jestem rowniez jego posrednikiem, pisze tylko to, co wiem, a ze jestem w sprawe dosyc mocno zaangazowany i glownie ode mnie zalezy, kiedy blok bedzie gotowy do wyslania, jak bedzie wygladac itd, mam cos do powiedzenia, z czego wlasnie korzystam. Dimek: Wysylka i kosztami sie natomiast nie zajmuje, wiec ci nie odpowiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Niemiec: :arrow: pojecia nie mam czemu popixs sie nie udziela, nie jestem jego adwokatem, jasnowidzem tymbardziej :wink: :arrow: nie jestem rowniez jego posrednikiem, pisze tylko to, co wiem, a ze jestem w sprawe dosyc mocno zaangazowany i glownie ode mnie zalezy, kiedy blok bedzie gotowy do wyslania, jak bedzie wygladac itd, mam cos do powiedzenia, z czego wlasnie korzystam. Dimek: Wysylka i kosztami sie natomiast nie zajmuje, wiec ci nie odpowiem. Zartowalem przeciez :) Jezeli koszta sie nie zmienily to blok 45 a wysylka 6 przy wplacie z gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Niemiec: :arrow: pojecia nie mam czemu popixs sie nie udziela, nie jestem jego adwokatem, jasnowidzem tymbardziej :wink: :arrow: nie jestem rowniez jego posrednikiem, pisze tylko to, co wiem, a ze jestem w sprawe dosyc mocno zaangazowany i glownie ode mnie zalezy, kiedy blok bedzie gotowy do wyslania, jak bedzie wygladac itd, mam cos do powiedzenia, z czego wlasnie korzystam. Dimek: Wysylka i kosztami sie natomiast nie zajmuje, wiec ci nie odpowiem. Zartowalem przeciez :) Czy ja cos mowie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Kolejne godziny, kolejne dni mijaja, a odzewu jak nie bylo, tak nie ma... :cry: Chyba zrezygnuje z tego calego "zamieszania", bo nudzi mi sie to juz powoli... :? Czy jest ktos tutaj, kto dostal swoj bloczek w ciagu ostatniego powiedzmy tygodnia ~ 10 dni :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 W piatek dalem popixsowi 3 bloki, z czego wyslal jeden priorytetem o ile dobrze pamietam. Jutro wpada do mnie i konczymy cala reszte, wiec we wtorek je prawdopodobnie rozesle... Dimek Nie jestes tym czlowiekiem, ktory uparl sie na nie-malowany, popixs o kims takim mowil, sadzilem ze o ciebie chodzi :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Chodzi o mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 I jak z tymi blokami? jakie wyniki, bo sam chciałbym sobie podobny zrobić :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Wyniki zadne, bo chyba projekt upadl, a na pewno mocno zwolnil :cry: Ja czekam i czekam, Popixs sie nie odzywa - nic nie wiem czy/kiedy bedzie moj bloczek gotowy... Tylko Witchhunter za wszystko pewnie obrywa, bo do niego pisza ludzie (sam tak robilem) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Popixs się odzywa jak się do niego na maila napisze :wink: Ja swój bloczek dostałem 4 dni temu i jestem zadowolony, musze tylko skończyć go szlifować żeby ładnie błyszczał i będzie git :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Popixs się odzywa jak się do niego na maila napisze :wink: Ja swój bloczek dostałem 4 dni temu i jestem zadowolony, musze tylko skończyć go szlifować żeby ładnie błyszczał i będzie git :D To moze na twoje maile odpowiada - moje chyba 3 lub cztery pozostaly do dzis bez odpowiezi. Ostatnie info mam sprzed swiat wielkanocnych :wink: Ale dobra - napisze i dzis :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...