M79 Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Doczytajcie do końca :lol: "Drogie Bravo, drodzy koledzy i koleżanki.Mam na imię Dagmara i mam 19 lat..... Text dostałem od swojej dziewczyny :lol: A masz moze na imie Marcin? HE HE HE HE : ))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Doczytajcie do końca :lol: "Drogie Bravo, drodzy koledzy i koleżanki.Mam na imię Dagmara i mam 19 lat..... Text dostałem od swojej dziewczyny :lol: A masz moze na imie Marcin? HE HE HE HE : ))))) Nie nie mam na imie Mracin, a moja dziewczyna nie ma na imie Dagmara 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 ja bym koleżance zaproponował banana obranego ze skórki :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 BIG LOL !!! a jaki ona ma kolor włosuf??? nie aby blond? a moze by sobie od razu golonko zapodała?? przynajmniej jej błonka a nie kaszana pójdzie w drobną kaszkę ;););) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 ... pomyslowa dziewczyna :twisted: :lol: :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 chyba ide sobie zjem kaszanke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 jak to sobie można skaszanić życie :) jadł sobie murzyn kaszanke i opierdzielił sobie ręke do połowy :) (no ofence) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Gratuluje panom poziomu, toz to przeciez ponizej wszelakiej krytyki :? chyba na 1000129638163863 topicow moze byc jeden nie koniecznie serio?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 ach reed chyba normalne komentarze widnieją tutaj czy nie? ;) Faktt ze to co ona zrobiła jest śmieszny nawet bardzo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 ALE JAJA JAJA IDJOTKA PRAWIE Z KRZESŁA SPADŁEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 eh reed jaki ty jestes powazny czlowiek :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 eh reed jaki ty jestes powazny czlowiek :]Od tego jeszcze nikt nie zginął :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 KASZANKĄ?? TO O B R Z Y D L I W E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 A właśnie wkładałem kaszankę do mikrofali :D Co jak co, ale ciekawe jak to wyglądało w weekend, może Marcin lubi kaszankę. I jeszcze nie jadł z... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 A właśnie wkładałem kaszankę do mikrofali :D Co jak co, ale ciekawe jak to wyglądało w weekend, może Marcin lubi kaszankę. I jeszcze nie jadł z...Śledziem ??? :lol: :lol: :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 A właśnie wkładałem kaszankę do mikrofali :D Co jak co, ale ciekawe jak to wyglądało w weekend, może Marcin lubi kaszankę. I jeszcze nie jadł z...Śledziem ??? :lol: :lol: :lol: 8)8O :o :? :? :? :? ...... moze nie zyczmy mu tak zle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 masakra. a co by bylo gdyby chciala ja rozwiercic dremelem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 wiekszosc historyjek w bravo w stylu mam 12 lat i nie jestem dziewica jest moim zdaniem wyssana z palca i ale chociarz idzie z nich polac :D :D(nie zebym czyał ten chłam moze jak mialem z 11lat) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Nie wiem czemu, ale zawsz jak ide do jakieś dziwczyny to pierwsze co robie to sięgam po Twisty, Brava i inne dziwactwa i zabieram się za czytanie listów. Ubaw po pachy :D Tylko czemu dziewczyny przy tym robią taką żelażna mine że aż się boje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Tylko czemu dziewczyny przy tym robią taką żelażna mine że aż się boje.bo kazda ma nadzieje ze akurat w tym numerze bravo wydrukuja jej odpowiedz na list :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Fest smiesznie :lol: Mogła wziąć baterie, wtedy jak by przycisnęła to mogłaby zostaćporażającą dziewczyną :lol: Ale tak naprawdę to szkoda mi jej. Chciała mieć radoche, a będzie fest wstyd jak Marcin wyciągnie giwere z jej kabury, popatrzy, a kaszanka bedzie mu ociekała z kałacha :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.K Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 ale kaszana :D . Pomyslowa jest dziewczyna :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Nie wiem czemu, ale zawsz jak ide do jakieś dziwczyny to pierwsze co robie to sięgam po Twisty, Brava i inne dziwactwa(...)moja niestety jush tego nie czyta (a szkoda). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Nie smiejcie sie. A jak to samo robia te stare raszple z miesnego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Czemu idiotka? Gdy teraz dodała do siebie kaszanke to teraz jej chłopak MArcin ma co wylizywać ::DD::D:DD:D:D::D:D Niech jeszcze bananem to przepcha to będzie miała o smaku bananowo-kaszankowym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 przeciez to jest pic na wode, ktos to napisal jako parodie listow do brawo i tyle ......... niektore dziwcwczyny maja cos z garem, ale tak bardzo to chyba az nierealne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Bez obrazy, ale niektóre próbują ciecz odkurzaczem wsysać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 :lol: :lol: nie ma to jak naturalne metody tracenia dziewictwa :wink: :lol: :lol:HEHE Natural way of living :) Sorry f-ucking :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 (...) Niech jeszcze bananem to przepcha to będzie miała o smaku bananowo-kaszankowym :DBleeeeee. Obrzydziłeś mi śniadanie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 OOO fuuu smród kaszanki i śledźa naraz blee witam jestes z cz-wy a mozna wiedziedz dokładnie z której dzielnicy Kiedrzyn. A ty? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...