miras19 Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Witam ostatnio kupiłem sobie laptopa Acer Aspire 4920 i chciałem sobie podłączyć głośniczki 2.0. Jednak podczas podłączenego laptopa pod DC to głośniki buczą O_O. Kiedy natomiast odłącze to nie buczą. Najlepsze jest to że słuchawki działają dobrze :) Tak szczerze to chce wysyłać na gwarancje jednak, może miał ktoś już taki problem i da rady jakimś trickiem ominąć? Ewentualnie mogę sprubować się pofatygować o przejściówkę S/Pdif - > jacka, jednak czy taka istnieje? Bo wydaje mi się że z tego cyfrowego wyjscia sprzężenia nie będzie. Laptop to jest ten: http://abckomputery.pl/sklep/product_info....roducts_id/6582 jednak z dopkupionym 2 GB ramem i kupionym taniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redjohnny Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Z tego co pamiętam to nie jesteś jedyny z takim problemem. Jedyne co możesz zrobić to sprawdzić czy mikrofon jest wyciszony. Jak nie pomoże, to wysyłaj na gwarancję. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...