MaKaR Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 no właśnie wohgóle co sądzicie o tej płycie i co ona ma w sobie jakie.ś bajery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 calkiem dobra plytka. i wyposazona tez niezle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoMBeR Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Płytka całkiem spoko , full wypasik :) Luknij na ten link. http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6091 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Jak ci to wszystko potrzebne to super płytak w przeciwnym razie coś na SiS746FX. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 super płytka tylko nie wiem czy bardziej ekonomicznym zakupem nie byłaby DFI AD77 PRO (wazne aby pro ) za 350 zł lub to co mam w podpisie tez spoko i tanio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legolas Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Mam tą płytę i jest teraz z nią wszystko oki. Problemem w nowo zakupionej był BIOS, gdyż nie współpracował dobrze z kartą graficzną GF4 4200. Po aktualizacji biosu smiga, że hej. Kręci się na niej też super. Dziś jednak kupiłbym płytę na nforce2. Ale ta jest też dobra w swej klasie i wypasiona maksymalnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...