azgan Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 (edytowane) Witam. Przymierzam się do zakupu GamePad Logitech ChillStream i zanim go dokonam chciałem skonsultować to z Wami czy to aby na pewno dobry wybór? Zależy mi na tym żeby dział we wszystkich grach pod Vistą typu Race Driver: GRID, Assassin’s Creed, Lost Planet, Devil May Cry 4 itp. Na PCLabie znalazłem test tego kontrolera ale wolał bym poznać Waszą opinię. Edytowane 10 Lipca 2008 przez azgan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Te chlodzenie to wedlug mnie zbędny bajer. Ja mam Logitech Dual Action i sobie chwale. Jak Ci się ręce spocą to wycierasz o koszulke i już ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Owszem chlodzenie jest mocno zbedne :) Jesli nie przeszkadza ci ulozenie analogu to warto zastanowic sie od padem od x360 do peceta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Ja mam Logitech ChillStream w wersji PS3 - z układem przycisków Sony. Do PC pasuje bez problemu - bez żadnych sterowników. A chłodzenie - chłodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cantreos Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 sorki ale czy to dobry dział? w o czym jest ten dział pisze wyraźnie : Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, myszek i klawiatur itp Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 (edytowane) Kupiłem kontroler Microsoftu i jak rzesz się zdziwiłem w sklepie kiedy dowiedziałem się że ten sam pad ten na kablu zakończony wejściem USB jest uniwersalny i działa zarówno na konsoli XBOX 360 jak i PC. Z początku myślałem że sprzedawca robi zemnie wała ale powiedział mi że jak nie będzie działać to mogę zwrócić towar i odda mi kasę no i jestem właśnie w trakcie instalacji może jakieś rady dla początkującego? Edit: Dobra przetestowałem na Race Driver GRID i wszystko działa jak powinno (pełen wypas) :wink: PS. cantreos masz racje sorka ^_^ Edytowane 10 Lipca 2008 przez azgan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...