Rybak Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Hmm .... dziędobry mam taki problem że dostałem laptopa toshiba a205 i mam problem czytałem dużo że jest dużo problemów z windowsem xp na tym komputerze ponieważ mam zainstalowana viste i nie wiem co robic pomóżcie;D?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Uzywaj Visty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 nie lubię visty i dlatego chce się jej pozbyć;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Jesli to Business lub Ultimate to mozesz sobie zrobic legalnego downgrade'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 a ja polecam nauczyć się polskiego :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Mam Viste Home Premium OEMAct <uczę sie Polskiego> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...