Skocz do zawartości
Paddy

Zestaw Komputer + Monitor 3500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar złożyć kompa, ktorego głownym przeznaczeniem będą gry komputerowe .

Nie jestem osobą dobrze zorientowaną w sprzęcie komputerowym jednak wiem o co biega. W wyborze części do tego zestawu pomagał mi kumpel

Dołączona grafika

Jeżeli macie pomysł żeby wyszło taniej, lepiej to piszcie.

Mam też pytanie czy zasiłka 550W będzie tu na styk czy zostanie mi jakiś zapas gdybym chciał podłączyć drugą kartę ??

Mam nadzieje, że zestawik daje rade ...

Jeszcze zwlekam z kupnem bo liczę na to, że cena tego radka trochę spadnie...

Edytowane przez Paddy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się jeszcze czy do tego nie <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> Visty Home Premium 64 Bit SP1.

Strasznie mi też zależy na tym aby ten komp kosztował troche mniej ...

Wstępnie miałem przeznaczyć na niego 3300 zł ...

Edytowane przez Paddy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak chcesz zaoszczędzić to może grafikę z PowerColor z esc za 769 zł + 1zł przesyłka, zawsze to 45 zł

ewentualnie procesor zmień na e7200 jakieś 157 zł oszczędności a wydajność nie powinna ucierpieć tak bardzo, zwłaszcza że podkręca się podobnie jak e8XXX (chodzi mi o podkręcenie "na co dzień" a nie ekstremalne)

jeżeli wystarczyłoby Ci 320 GB to 60 zł zostanie Ci jak weźmiesz samsunga F1 320 GB

jak myślisz o dołożeniu drugiej grafiki przyszłości to przydałyby się zmiany zaproponowane przez Miguela zasilacz(można wziąć w esc razem z kartą to nie trzeba będzie dopłacać do przesyłki) + PQ5 Pro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi