chris75 Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 hi Mam problem z zainstalowaniem tego Radeonka Saphire 9700 na WinXP PRO.Sterowniki Catalyst 3.2 zainstalowały się bez problemu , ale problem pojawił sie po instalacji Via AGP service pack. Wszystko sie wiesza i nic nie chodzi!! W demku 3d mark 2001 Nature mam około 80klatek (tyle to ja miałem wcześniej na TI400). Czy ktos wie jak to mam razem zainstalować ?? Aha po instalacji tych sterowników VIA Wcpu podaje że mam wył. Fastwrites , chociaż jest to wł. w biosie !!! HElp!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 A windowsa instalowałes od nowa po GF?? Jeśli nie to format C: i jedzisz od nowa. a jesli tak to spróbuj zainstalowac stery od Saphire. Zrób to na czysty system w takiej kolejności: VIA 4in1 -> Restet -> Catalysty A fastwrites musisz uaktywnic w Control Panel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...