radziuinblack Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Witam! Z czystej ciekawości zainstalowałem nowe Catalysty. Przesiadłem się z wersji 8.4 na 8.6 i tu ku mojemu zdziwieniu... ... jest dośc nietypowy problem. Podobną rzecz miałem z wersją 8.2, kiedy linki na stronach WWW zamiast byc niebieskie... ... były czerwone. Jednak teraz problem jest inny, mianowicie teksty wyświetlane w niektórych oknach są pisane kursywą, czy nawet komentarze na YouTubie albo róznych forach! Co lepsza, CCC wywala jakiś problem jak je uruchamiam, iż "nie może zainicjowac czcionki Regular" po czym zaleca wyłączenie się. Nie działają mi też niektóre programy, Xfire się sypie, a np. GTA wywala błąd systemowy. Po odinstalowaniu 8.6 i zainstalowaniu ponownie 8.4, błąd nadal istnieje. Ma ktoś taki sam problem? A może wie jak się go pozbyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Użyj driver cleanera do usunięcia sterowników i zainstaluj jeszcze raz, może coś da. A poza tym to jest temat o tych kartach więc mogłeś tam napisać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...