Feluke Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Wlasnie zmodyfikowalem sobie klawiature. Moze to nie jest Extrime mod ale i tak calkiem ladnie sie prezentuje. Pewnie jestes ciekawi co zrobilem :twisted: a no zmienilem diody na niebieskie. Bardzo ladnie to wyglada. Zajelo mi to 10min (lacznie z rozkreceniem klawy) ale za to jaki efekt. Polecam kazdemu zeby to sobie zrobil. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 gdzie można kupić niebieskie diody ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 gdzie można kupić niebieskie diody ????W pierwszym lepszym sklepie elektronicznym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Mógłbyś zażucić jakieś zdjęcia klawiatury. A propo zrób neona po między klawizami (sam planuje to zrobic) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Ja też mam moda klawiatury - przemalowałem na pomarańczowo. http://bsd.ae.wroc.pl/~purchawa/obudowa_plexi/a.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Ja też mam moda klawiatury - przemalowałem na pomarańczowo.http://bsd.ae.wroc.pl/~purchawa/obudowa_plexi/a.jpgNie wyrobił bym patrząc na pomarańczową klawiature cały czas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Wydaje Ci się - wszystko jest fajniejsze i wyraźniejsze - ja teraz już nie mogę patrzeć na białe klawiatury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Jak ją malowałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Tak mnie cos podkusilo zeby zobaczyc jak mocno swiecily poprzednie diody i co sie okazalo 8O ze one byly koloru zoltego (swiatelka swiecily na zielono). Wiec klawa ma filtr niebieski. Mozna bylo dac biale ledy i nie mosial bym bulic 9zl za ledy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Farbkami do modeli - 3,70 za słoiczek, wszystkie klawisze wyjąłem i malowałem pojedynczo, jak wyschły czarną farbką napisałem duuże i ładne literki. A farbki zostało jeszcze na pomalowanie komórki :D , więc jestem szczęśliwym posiadaczem pomarańczowej Nokii 8110 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Nie ma to jak dobry festyn ! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Nie ma to jak dobry festyn ! :P??????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Załóż sobie jeszcze pomarańczowe spodnie to cie może do czubków zgarną. A i pokój też na pomarańczowo - bo to taki męski kolor ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Załóż sobie jeszcze pomarańczowe spodnie to cie może do czubków zgarną. A i pokój też na pomarańczowo - bo to taki męski kolor ;).Nie kolor stanowi o męskości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Załóż sobie jeszcze pomarańczowe spodnie to cie może do czubków zgarną. A i pokój też na pomarańczowo - bo to taki męski kolor ;).Nie kolor stanowi o męskości kolor IMHO nie ciekawy. Ale o gustach ponoc sie nie dyskutuje. Co Wam przeszkadza kolor jego klawiatury ? Bezsensowne krytykierstwo z Waszej strony ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Załóż sobie jeszcze pomarańczowe spodnie to cie może do czubków zgarną. A i pokój też na pomarańczowo - bo to taki męski kolor ;).Nie kolor stanowi o męskości kolor IMHO nie ciekawy. Ale o gustach ponoc sie nie dyskutuje. Co Wam przeszkadza kolor jego klawiatury ? Bezsensowne krytykierstwo z Waszej strony ! Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 kolor jak kolor ! wazne ze sie wlascicielowi podoba ! :) Ale i tak to takie festyniarskie jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 A czemu nikt się nie czepia czarno-pomarańczowej myszy? Czyżby czarny był typowo męskim kolorem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Załóż sobie jeszcze pomarańczowe spodnie to cie może do czubków zgarną. A i pokój też na pomarańczowo - bo to taki męski kolor ;).I do tego pomarańczową bluze Adidasa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 kolor jak kolor ! wazne ze sie wlascicielowi podoba ! :) Ale i tak to takie festyniarskie jest :) Gdyby tak na to patrzec, to prawie kazdy mod budy itp. jest festyniarski. Nie mozna uogolniac, jeden lubi cos takiego, inny co innego. Zobacz TUTAJ Na pewno ktorys z modow Ci sie spodoba, inne okreslisz jako festyniarstwo, ale to tylko Twoje zdanie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zejdzcie z niego, kurfa jakby pomalował na zielony albo niebieski tez byscie sie czepiali? Gość miał fajnypomysl wiec won od niego... SPOX TAK TRZYMAC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 niektore sa fajne ! :) To fakt ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Tak mnie cos podkusilo zeby zobaczyc jak mocno swiecily poprzednie diody i co sie okazalo 8O ze one byly koloru zoltego (swiatelka swiecily na zielono). Wiec klawa ma filtr niebieski. Mozna bylo dac biale ledy i nie mosial bym bulic 9zl za ledy :lol: Z twojej wypowiedzi wynika że chcesz zaoszczędzic na zakupie niebieskich diód. Proszę bardzo, kupuj białe. Zapłacisz 11-16 zł za sztukę. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Przecierz mowilem tylko ze mozna bylo kupic. A i tak sie dowiedzialem ze biale sa w tej samej cenie co niebieskie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Przecierz mowilem tylko ze mozna bylo kupic. A i tak sie dowiedzialem ze biale sa w tej samej cenie co niebieskie :P Gdzie w Wawie sa biale w cenie niebieskich bo potrzebuje do zrobienia reflektora do roweru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Grzesio: Czy najpierw papierem ściernym starłeś starą szarą farbę czy malowałeś odrazu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Malowałem od razu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 A farba nie odpada :?: :?: :?: I jeszcze jakiej firmy były te farbki :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Ja też mam moda klawiatury - przemalowałem na pomarańczowo.http://bsd.ae.wroc.pl/~purchawa/obudowa_plexi/a.jpg Jak ty malowałeś litery na klawiszach? Ja chciałbym swoją klawiaturę pomalować na czarno. Mysz to no problem już dawno przemalowana. 6 warstw lakieru, cztery dni malowania. Ale klawiatura to inna bajka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 No przeciez mozna tez pomalowac sprayem ! Dobrze odtluscic, przedtem, i malujesz. Mozna delikatnie pociagnac, to literki dalej beda widoczne , a klawa zmieni kolor. Qmpel, trysnal tak sprayem A4Techa IkeyWorks, na zielony neon, efekt dosc ciekawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...