Skocz do zawartości
Feluke

Modyfikacja klawiatury!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też mam moda klawiatury - przemalowałem na pomarańczowo.http://bsd.ae.wroc.pl/~purchawa/obudowa_plexi/a.jpg

Jak ty malowałeś litery na klawiszach? Ja chciałbym swoją klawiaturę pomalować na czarno. Mysz to no problem już dawno przemalowana. 6 warstw lakieru, cztery dni malowania. Ale klawiatura to inna bajka.

Cieniutkim pędzelkiem i farbami do modeli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecierz mowilem tylko ze mozna bylo kupic. A i tak sie dowiedzialem ze biale sa w tej samej cenie co niebieskie :P

Gdzie w Wawie sa biale w cenie niebieskich bo potrzebuje do zrobienia reflektora do roweru.

Zapraszam na Wolumen tam maja chyba wszystko (napewno biale ledy).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A farba nie odpada :?:  :?:  :?: I jeszcze jakiej firmy były te farbki :?:  :?:  :?:

Farbka nie odpada - troszkę przetarły się niektóre klawisze, ale po pół roku codziennego pukania w klawiature to chyba normalka.

A farbki są firmy "Pactra" - słoiczek 10ml kosztuje w Szczecinie 3,70zł, i spokojnie starcza na 3 klawiatury i jeden telefon :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moj mod klawiatury polega na tym, ze nie wypakowalem jej z folii...

a teraz uzasadnienie - poprzednia klawiatura skonczyla swoj zywot, byla bardzo niestabilna monekularnie i rozpadla sie na jakies 350 kawalkow po tym, jak odmowila mi posluszenstwa, powod byl prosty - browary, zarcie itp. ktore wpadalo do srodka, niestety po -entym myciu z folii zdarly sie sciezki i nie kontaktowaly klawisze...

a teraz moge smialo rozlewac browary itp, jedyne co robie, to co pewien czas (raz na miesiac) zdejmuje folie i ja myje pod kranem ;)

pozdrawiam, ratHUNTER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...