grzesio Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Ja też mam moda klawiatury - przemalowałem na pomarańczowo.http://bsd.ae.wroc.pl/~purchawa/obudowa_plexi/a.jpg Jak ty malowałeś litery na klawiszach? Ja chciałbym swoją klawiaturę pomalować na czarno. Mysz to no problem już dawno przemalowana. 6 warstw lakieru, cztery dni malowania. Ale klawiatura to inna bajka. Cieniutkim pędzelkiem i farbami do modeli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Przecierz mowilem tylko ze mozna bylo kupic. A i tak sie dowiedzialem ze biale sa w tej samej cenie co niebieskie :P Gdzie w Wawie sa biale w cenie niebieskich bo potrzebuje do zrobienia reflektora do roweru. Zapraszam na Wolumen tam maja chyba wszystko (napewno biale ledy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 daj jakies fotki klawiatury :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 daj jakies fotki klawiatury :wink:Kto? Ja? Do mojej masz linka na poprzedniej stronie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 A farba nie odpada :?: :?: :?: I jeszcze jakiej firmy były te farbki :?: :?: :?:Farbka nie odpada - troszkę przetarły się niektóre klawisze, ale po pół roku codziennego pukania w klawiature to chyba normalka. A farbki są firmy "Pactra" - słoiczek 10ml kosztuje w Szczecinie 3,70zł, i spokojnie starcza na 3 klawiatury i jeden telefon :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Te diody kosztuja ok 4,5 zl i sa diabelnie czule na przegrzanie :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Ja kupilem po 3zl a co do przegrzania to po podlaczeniu na 5V i po jakis 2 minutach to sie oparzylem o nia ale nadal dziala :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratHUNTER Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 a moj mod klawiatury polega na tym, ze nie wypakowalem jej z folii... a teraz uzasadnienie - poprzednia klawiatura skonczyla swoj zywot, byla bardzo niestabilna monekularnie i rozpadla sie na jakies 350 kawalkow po tym, jak odmowila mi posluszenstwa, powod byl prosty - browary, zarcie itp. ktore wpadalo do srodka, niestety po -entym myciu z folii zdarly sie sciezki i nie kontaktowaly klawisze... a teraz moge smialo rozlewac browary itp, jedyne co robie, to co pewien czas (raz na miesiac) zdejmuje folie i ja myje pod kranem ;) pozdrawiam, ratHUNTER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Jak bym miał klawiature w folii to bym chyba zwariował. Duszę klawisz i mi wszstko szeleści. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Ja chciałbym swoją klawiaturę pomalować na czarno A po co malować na czarno jak mozna kupic bardzo fajne czarne klawiaturki Fujitsu prawie za grosze na [/url]http://www.allegro.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...