marminho Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 (edytowane) Witam, jako że jestem "zielony" w laptopach zwracam się o pomoc. Potrzebuję laptopa który będzie miał duży ekran, i będzie szybki(będzie się nadawał głownie do dokumentów, neta). Cena najlepiej jak najmniejsza, ale proszę się nie ograniczać- jeśli znacie coś naprawdę dobrego proszę pisać. Aha i jeszcze jedno. Nie interesują mnie strony polskie- laptop będzie kupowany w USA, dlatego jeśli można prosić to także propozycje sklepów stamtąd. Z góry wielkie dzięki - Marminho 1. Nie ten dział. 2. Nie ta nazwa tematu. Edytowane 11 Lipca 2008 przez _OskaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4dziK Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 (edytowane) jak z usa to moze dell xps m1730. wejdź na stronka della w usa i mozesz dowolnie dobrac konfig w zależności do potrzeb i budżetu jakim dysponujesz. m1730 ma matryce 17 calową ( napisałeś duży ekran więc chyba coś takiego ci wystarczy). sam mam m1530 -15cali i jestem max zadowolony, więc polecam. Edytowane 11 Lipca 2008 przez R4dziK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qubuh Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 jesli jednak zdecydujesz sie kupic laptopa w Polsce to proponuje sklep internetowy www.notebooki.pl Moze nie zaoszczedzisz tyle ile na sprowadzeniu lapka ze stanow ale na pewno zaplacisz mniej niz w innych sklepach internetowych. Pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...