JaQs Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 AS 5 zawiodla mnie po calej lini. Tempy po tygodniu wracaly do 90*C. Byc moze to nie od zlej pasty, ale chce ja zmienic. Jaka inna polecacie w podobnej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 (edytowane) Zalman STG-1, troche drożej IC Diamond 7 Carat ale to chyba nie ten dział... Edytowane 11 Lipca 2008 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaQs Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 (edytowane) Co do dzialu to rozpedzilem sie za bardzo. Ten Zalman STG-1 fajny. Ja naklada sie pedzelkiem na procesor? Bo innej mozliwosci, widzac opakowanie nie widze. Wiec od razu wygodnie. :) Dodatkowo jest jedna sztuka w salonie Komputronika to bym jutro ja wzial. A co sadzicie na temat Arctic Cooling MX-2? Porownywalna z Zalmanem? Moze nie do tematu, ale powiedzcie mi jak nakladacie paste na procesor z IHSem? Rozsmarowywujecie po calym IHSie czy na docisk? Edytowane 11 Lipca 2008 przez JaQs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Ja robie na docisk, najpierw na środku niewielka ilość i przykładam radiator. Ale z tą od zalmana to nie przejdzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaQs Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 (edytowane) No z ta Zalmana to po prostu posmaruje na srodku pedzelkiem i bedzie to samo. Nawet instrukcje sobie napisali. :P A do czyszczenia pozostalosci zwykly spiryt? Pytam bo zastanawia mnie to, ze zauwazylem, ze tempy dochodzily do 110*C w pare minut, w stresie to przesmarowalem na nowo i bylo w porzadku, a po tygodniu znowu ta sama sytuacja... Edytowane 11 Lipca 2008 przez JaQs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 (edytowane) Może źle nakładasz albo masz już starą tubke tej Silver 5 bo nie możliwe żeby po tygodniu straciła swoje właściwości. Zalmana nakładasz pędzelkiem a po rozgrzaniu i zdjęciu radiatora ścierasz np chusteczką bo ma płynną konsystencje wtedy ;] EOT Edytowane 11 Lipca 2008 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...