Varrol Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Było tego trochę, ale jak usłyszałem o przyklejaniu praw jazdy na szybę, to spadłęm ze stołka. Ciekawe ile ludzi jutro będzie mieć prawka przyklejone do szyb. :lol: :lol: Napiszcie co wam sie dzisiaj przytrafiło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 W gazecie lodzkiej napisali ze na ulicy Piotrkowskiej bedzie jezdzil pociag. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 racja, te prawka to dopiero historia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 a ja czytalem ze zostal zbombardowany przez bombowiec B2 budynek w radomiu gdzie stal serwer TwojePc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 a ja czytalem ze zostal zbombardowany przez bombowiec B2 budynek w radomiu gdzie stal serwer TwojePc :D :twisted: :twisted: :twisted: yeeeeeee :) jednego mniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 a u nas mowili w radiu ze zostal wprowadzony calkowity zakaz przewozenia alkoholu w samochodzie... nawet bagazniku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 A u mnie to: http://coyote.olesno.pl/~pablo/ogloszenie/index.html ale to chyba prawda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Jutro z rana rozpoczynam polowanie na niedzielnych kierowcow z prawkiem za szyba. Jak jakiegos zobacze to umre ze smiechu :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zap Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 ja czytalem w miedzysieci o tym, ze w Polscie bedzie premiera Powrotu Krola kilka dni wcczesniej niz w Stanach. (Ze wzgledu na piractwo). Spojrzcie tutaj: http://www.gry-online.pl/s013.asp?ID=8129 pracownik Quake umiescil dla zarty demo Quaka 4, ale okazalo sie, ze to na serio jedna mapa z tej gry. I teraz nie wiem czy to prawda czy falsz. Spojrzcie jeszcze: http://www.napisy.info/ Strona zostala usunieta bo pomagala szerzyc piractwo. Dzisiaj byla jeszcze recenzja zestawu do chlodzenia komputera piwem, ale o tym umiescilem tutaj osobny watek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Było tego trochę, ale jak usłyszałem o przyklejaniu praw jazdy na szybę, to spadłęm ze stołka. Ciekawe ile ludzi jutro będzie mieć prawka przyklejone do szyb. :lol: :lol: Napiszcie co wam sie dzisiaj przytrafiło. ja przykleje :wink: :lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Ja zauważyłem tkai mały żarcik w TVN.Po reklamia są pokazywane fragmenty filmów i lektor tam opowiada co jest.I nagle patrze a lektor opowiada o serialu "na wspulnej" a w tle filmik z any kristyny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 A ja dzisiaj widzialem goscia z prawkiem za szyba. Jakis dziadek jechal no i prawie ze smiechu nie umarlismy z kumplem. Szkoda ze tylko jednego widzialem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...