tom_91 Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Szukam budy do 200zl koniecznie z klapeczkami na napędy ponieważ chcę do nie wsadzić biały i srebrny napęd gdyby nie to wybrał bym antec 300 ale trudno buda ma być czarna Ja znalazłem coś takiego: Asus TA 210 http://www.komputronik.pl/Obudowy/Asus/bez...pelny,id,42812/ Sharkoon Revenge Economy Edition Black http://www.komputronik.pl/Obudowy/Sharkoon...pelny,id,43447/ Znacie jeszcze jakieś budy spełniające moje wymagania:) A z tych dwóch jak uważacie która lepsza:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@hxc Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 sharkoona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Mi tez jest potrzebna obudowa z klapeczkami bo rowniez mam biale napedy, wiec jesli istnieja jakies sensowne obudowydo 200zl to mozecie zapodac linkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 (edytowane) Najlepiej jest wymienić przedni panel w napędzie z białego na czarny - do mojego LG GSA-4167B takie były (oryginalne ofc). A wtedy brać Antec'a 300. Edytowane 12 Lipca 2008 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_91 Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Najlepiej jest wymienić przedni panel w napędzie z białego na czarny - do mojego LG GSA-4167B takie były (oryginalne ofc). A wtedy brać Antec'a 300.tez tak myślałem chciałem wymienić panel w moim LG nawet chyba ten sam model ale nigdzie nie moglem znaleźć a drugi napęd to stary liteon a do niego to raczej na pewno nie znajdę panelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndza Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Czarny spray do ręki i malujemy panele... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Czarny spray do ręki i malujemy panele...Ta jasne. http://forum.pclab.pl/index.php?s=&sho...t&p=4072526 (mini recenzja Sharkoon Revenge Economy) Zdecydowalem sie i biore ta bude :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Ta jasne. No a czemu nie ;] Wiele osób tak zrobiło, pod warunkiem że wykonasz to estetycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 ja tak zrobiłem :D jest lepiej nawet niż bym miał czarny panel - ładniej :D bo ani firmy ani nic nie widać tylko postaraj się od wewnętrznej tej przykrywki nie pomalować bo ja trochkę maznąłem i musiałem wyjmować napęd i przeczyścić bo sie przykleiła : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_91 Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 ja tak zrobiłem :D jest lepiej nawet niż bym miał czarny panel - ładniej :D bo ani firmy ani nic nie widać tylko postaraj się od wewnętrznej tej przykrywki nie pomalować bo ja trochkę maznąłem i musiałem wyjmować napęd i przeczyścić bo sie przykleiła : eh chyba nie będę ryzykował :) chyba jednak wezmę tego Sharkoona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Ja juz zamowilem kompa z tym sharkoonem. Jak dojdzie paczka to zdam relacje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_91 Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Ja juz zamowilem kompa z tym sharkoonem. Jak dojdzie paczka to zdam relacje :D super więc czkam na raport to tej budzie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...