mateuszhyz Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Witam! Mam pewien problem z moją zintegrowaną kartą dźwiękową (RealTek ALC 888). Mój system tak jakby jej nie widział, nie mam dźwięki i komputer mi to mówi za każdym razem gdy włączam plik dźwiękowy. Programem aida32ee chciałem zerknąć na mój sprzęt i wchodząc w Dźwięki PCI/PnP mam "pustkę" http://www.bankfotek.pl/view/100889. Czy to może byś spowodowane, że mam uszkodzoną/niedziałającą kartę dźwiękową? Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 w biosie jest wlaczona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszhyz Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 (edytowane) w biosie jest wlaczona?Nie mam pojęcia, a możesz dać opis jak to zrobić? Może jakiś mały instruktaż "krok po kroku"? Jeśli ktoś umie to opisać, to bardzo proszę. Będę wdzięczny:) Edytowane 12 Lipca 2008 przez mateuszhyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...