elomelo Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Hej. W znajomego laptopie "uszkodzilo sie" zlacze w laptopie LG, laptop normalnie dzialal dopoki bateria sie nie rozladowala, rozbieralismy laptopa no i ogolnie to gniazdko jest wyrwane i trzeba by je przylutowac i troche chyba dosztukowac. Niestety nie mam az tak precyzyjnej lutownicy ani wprawy, nie chce grzebac w czyims sprzecie. Mozecie polecic TANI serwis laptopow (w serwisie LG krzyczeli 500zl, jak sam laptop jest wart moze 900;) ) w Trojmiescie, ewentualnie moze ktos z Forumowiczow podejmie sie za oplata naprawy tego laptopa? Tak jak mowilem, to tylko gniazdo zasilania jest wyrwane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Popytaj w serwisach czy ci nie zrobią RTV. Takie przelutowanie gniazda to prosta sprawa. A w serwisie LG zakrzyczeli 500zł, bo pewnie chcieli ci całą płytę wymienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 ogolnie to net-s na starowiejskiej w gdyni, maja pelno czesci i serwis na miejscu warto zadzwonic na serwis i sie dowiedziec ile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 W chylonii masz F5 ( dom towarowy ) tam tez robia.. Gdybym miał czas to dla mnie to pestka tylko teraz zabiegany w pracy jestem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elomelo Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Wielkie dzieki :) podzwonie i popytam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 co do sprawnosci serwisu w F5 hmmmm zostawie to bez komentarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...