Skocz do zawartości
Ziober

Jaki wiatrak za 60zl

Rekomendowane odpowiedzi

SPIRE FALCONROCK II

w sirius.pl za 68 pln w sumie wszedzie tyle stoi no  usyatrybutora ksoztuje 48.50 ale nei maja na stanie :/ mi przychodzi ten cooler w czawrtek

Jestes z Rzeszowa, ja mieszkam niedaleko, nie wiesz gdzie i po ile mażna w Rzeszowie kupic względny wiaterek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj wlasnie u nas to jest ciezko bo niestety zyjemy w dziuuuurze :(

ale jak wiesz gdzie w rzeszowie blosko owego mista jest sklep leclerc to moze ci pomoge

obok leclerca jest salon fiata i tam z boczku wchodzisz i wlazzisz do sklepu, ceny ok i ja tam all zamowilem, w innych sklepach nie chcieli mi 8rda+ zamowic a tutaj mam to co zamowilem nd drugi dzien, ja ide tam w czwartek pod odbior kompa takze moge sie spytac czy ci nie zamowia takeigo coolerka, bo wtedy za przesylke nie placisz ale w siriusie 9 PLN przesylka, albo sam to zrob tu masz nr tel. do sklepu, o nawet na cenniku adresik jest:

Control Plus S.C. Boshe jaka nazwa =]

Ul. Rejtana 65A

35-326 Rzeszów

Tel. (17) 864-04-40

Mail: handel@controlplus.pl

GODZINY OTWARCIA : 10-18 Pn-Pt

jak koles nie wie czy na magazynach maja to zostaw mu swoj nr. komorki on ci wysle sms-a i napsize co i jak no i jaka cena

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi