Raiden Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Po czyszczeniu systemu przez Ashampoo WinOptimizer zniknęły mi w Windows Vista łącza do ulubionych (te w po lewej stronie okna). Problem tkwi w tym, że w folderze C:\Users\Login\Links, czyli we właściwym folderze zawierającym te skróty, wszystkie łącza są, ale nie widać ich w panelu po lewej stronie. Próbwalem już je usuwać, dodawać na nowo, przywracać domyślne łącza ulubione, przywracałem poprzednie wersje folderu, ale cały czas lista po lewej stronie jest pusta. Jednak kiedy w tym folderze utworzy folder lub jakikolwiek plik, a nie skrót, to jest on widoczny na liście. Niestety zanim zauważyłem ten problem odinstalowałem WinOptimizer'a łącznie z kasowaniem historii zmian ;/. Macie jakiś pomysł jak to naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Nikt się z czymś takim nie spotakł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-B Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Nikt się z czymś takim nie spotakł? Ja mam ten sam problem, udało ci sie gop rozwiązac? wiesz jak to zrobić, byłbym wdzieczny za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 nie uzywac crapware'u... niezawodna metoda! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...