FumFel_20 Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Chłopaki co to jest? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 ALE JAJA!!! Ja bym powiedział że wyciągnięte z mini-laptopa :lol: Fajne - też takie chce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 no nie głupie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 widziałem takie monitorki w Klinice Dźwięku w promenadzie, ok. 4000 zł kosztuje taki 1 od pioneera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 bardzo ładna cena :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 widziałem takie monitorki w Klinice Dźwięku w promenadzie, ok. 4000 zł kosztuje taki 1 od pioneera4tys to troszke duzo, ale za 128.77$ coś takiego bym sobie kupił zwłaszcza ze dziala na NTSC wiec mozna pod TV-OUT podłaczyć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 fajne to to :) jak bym to podlaczyl po tv out to bym mial w tym co samo co na monitorze?:P ehehehe - ale drogie cholerstwo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Ale hardcore nie tylko ten wyświetlacz ale cała buda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 te ceny co ja podawałem to są ceny LCD które sie umieszcza w zagłówku w aucie www.klinikadzwieku.com.pl . Są też tańsze po 2k . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 ja ostatnio podlaczylem kamere pod firewire to widzialem ze na niej mozna tez obraz z kompa odtwarzac, tak wiec mozna by taki wyswielacz z jakims interfejsem pod firewire wymyslic, ale to juz kosmos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Abdel jak bys zamawial to daj znac to ja tez zamowie , to przesylka pojdzie na nas dwoch . Kase moge przelac Ci na konto . Pozdrawiam Snake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 a tak sie zastanawiam , mam palmtopa (Cassiopeia EM-500), jak by z niego ten ekranik wymontowac . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 :evil: SNAKE16 ludzie ile TY masz KASY :!: zawsze chcesz byc najlepszy PRAWDA... a ja czekam na 10 by sobie jakies LED-Wentyle KUPIC :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 co on tam ma na procku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 :evil: SNAKE16 ludzie ile TY masz KASY :!: zawsze chcesz byc najlepszy PRAWDA... a ja czekam na 10 by sobie jakies LED-Wentyle KUPIC :evil: :evil: zazdroscisz mu ?? moze ma filie sex-shopow :) albo jest synem prezydenta ?? moze tez klamac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 :] nie mam fili sex shopow , nie jestem synem prezydenta tylko premiera (joke) Hehe a tak powaznie to mam przedsiebiorstwo paliwowe (w tym 16 cystern i jedna baza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 a tak wracajac do tematu to macie jakies pomysly jak przerobic ten ekranik z pocketpc zeby dalo go sie podlaczyc pod tv out ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 :evil: SNAKE16 ludzie ile TY masz KASY :!: zawsze chcesz byc najlepszy PRAWDA... a ja czekam na 10 by sobie jakies LED-Wentyle KUPIC :evil: :evil: Nie denerwuj się :) Ja też zwlekałem z kupnem takiego wentyla bo kasy mi było szkoda, aż wreszcie moja dziewczyna się zlitowała i kupiłe mi za 26 zł w Olsztynie taki wentyl 3 kolorowy podświetlany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 :evil: SNAKE16 ludzie ile TY masz KASY :!: zawsze chcesz byc najlepszy PRAWDA... a ja czekam na 10 by sobie jakies LED-Wentyle KUPIC :evil: :evil: Nie denerwuj się :) Ja też zwlekałem z kupnem takiego wentyla bo kasy mi było szkoda, aż wreszcie moja dziewczyna się zlitowała i kupiłe mi za 26 zł w Olsztynie taki wentyl 3 kolorowy podświetlany :) no mi tez czasami cos kobieta kupuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 NO to sięk.urwa pochwaliłem wiatraczkiem :( POwiększając otwory na śruby nie chcąco przeciełem jedną żyłe i jedna dioda nie działą :( Laska mnie zabije :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 to wez to jakos napraw recznymi metodami.... szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 NO to sięk.urwa pochwaliłem wiatraczkiem :( POwiększając otwory na śruby nie chcąco przeciełem jedną żyłe i jedna dioda nie działą :( Laska mnie zabije :) shit happens - a swoja droga, to bierz lutownice w lapki i do dziela, jak sie postarasz to laska nie zauwazy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 NO to sięk.urwa pochwaliłem wiatraczkiem :( POwiększając otwory na śruby nie chcąco przeciełem jedną żyłe i jedna dioda nie działą :( Laska mnie zabije :)To naparawiaj szybciutko :mrgreen: A lasce qp jakies kwiatki to sie moze nie bedzie przygladac wiatraczkowi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 i nikt nie ma pomyslu jak podlaczyc ekranik z pocketpc do pcta , moze ktos ma jakis schemat jak przerobic kabel albo cos w tym stylu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 i nikt nie ma pomyslu jak podlaczyc ekranik z pocketpc do pcta , moze ktos ma jakis schemat jak przerobic kabel albo cos w tym stylu . no tak, ja mysle ze juz ponad 750 osob w polsce rozwalilo swoje palmtopy zeby ekranik podlaczyc do blaszaka i patrzec jak sie szybko coolery kreca... cos mnie sie nie wydaje zebys znalazl odpowiedz na swoje pytanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 i nikt nie ma pomyslu jak podlaczyc ekranik z pocketpc do pcta , moze ktos ma jakis schemat jak przerobic kabel albo cos w tym stylu . ciezko ze schematem ;) bo nikt nie robi takich rzeczy, no moze oprocz tego gosci ktory zapodal fotosem na gorze strony :) wyslij mu maila i zapytaj skad ma LCD i jak podlaczyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...